KLUBGUIDE OG FORENINGSHÅNDBOG

DFS blev med virkning fra 1. januar 2001 organiseret som en forening. I en forening har medlemmerne indflydelse, det gælder på lokal-, kreds- og landsplan. Og så kan foreninger søge om økonomisk støtte til sit arbejde.

Foreningsstrukturen stiller en række krav til organisationen på alle niveauer. Disse krav er beskrevet i vores Klubguide og i Foreningshåndbogen som han downloades længere nede på siden. 

I Klubguiden kan du enkelt og præcist læse, hvad I som lokalforening skal gøre, for at I er foreningsopbyggede i DFS. Alt er beskrevet så kortfattet som muligt, så Klubguiden er let at orientere sig i og god til at få overblik af.

I Foreningshåndbogen kan du læse alt, hvad det er værd at vide om at være en lokalforening tilsluttet DFS. Her går vi i detaljer og beskriver alt udførligt. Foreningshåndbogen skal ses som et opslagsværk til dig, der gerne vil vide helt præcist, hvorfor du skal gøre det ene eller det andet.

Både Klubguiden og Foreningshåndbogen

  • giver hjælp, råd og vejledning til at organisere sig lokalt som lokalforening
  • gør tingene overskuelige og lette at gå til
  • indeholder en tjekliste for, hvad der er vigtigt at huske i lokalforeningen i årets løb

Desuden er enten din lokale DFS-konsulent klar til at hjælpe med alt, hvad der har med foreningsopbygning og kommunale tilskud at gøre.