SVAR PÅ OTTE SPØRGSMÅL

Så er det med DUF og foreningsopbygning klaret! Det er halvdelen af DFS’ budget - og så er det demokrati i børnehøjde.

 

DFS har siden 1. januar 2001 været organiseret som en forening. I en forening har medlemmerne indflydelse. I DFS gælder det på lokal-, kreds- og landsplan. For at gøre det nemt har vi lavet en Klubguide og en Foreningshåndbog. De kan begge downloades nedenfor.

Foreningsstrukturen stiller nemlig en række krav til organisationen på alle niveauer. Disse krav er beskrevet i vores Klubguide og i Foreningshåndbogen.

KLUBGUIDE
Her kan du enkelt og præcist læse, hvad I som lokalforening skal gøre som foreningsopbyggede i DFS. Alt er beskrevet så kortfattet som muligt. Derfor er Klubguiden let at orientere sig i og god til at få overblik af.

FORENINGSHÅNDBOGEN
Her kan du læse alt, hvad det er værd at vide om at være en lokalforening tilsluttet DFS. Her går vi i detaljer og beskriver alt udførligt. Foreningshåndbogen skal ses som et opslagsværk til dig, der gerne vil vide helt præcist, hvorfor du skal gøre det ene eller det andet.

  Desuden er enten din lokale DFS-konsulent eller Sonnich klar til at hjælpe med alt, hvad der har med foreningsopbygning og kommunale tilskud at gøre.

  Både Klubguide og Foreningshåndbog

  • giver hjælp, råd og vejledning til at organisere sig lokalt som lokalforening
  • gør tingene overskuelige og lette at gå til
  • indeholder en tjekliste for, hvad der er vigtigt at huske i lokalforeningen i årets løb

   

  DUF på 1 minut

  I oktober sender vi brev ud med en tjekliste, så du som DUF-kontakt præcist ved, hvad der skal sendes ind. Det fortæller Jonathan også på meget kort tid lige her!