BØRNEKLUB

Det er onsdag eftermiddag, klokken er 16.30 og de forventningsfulde børn er lige ankommet

Sender du dine omkring 4-9-årige i børneklub, kan det foregå i et klublokale - fx i et missionshus eller i et kirkelokale uden for kirketiden.

Børnene sætter skoletasken eller sender forældrene af sted igen, for nu skal vi i gang! Nogle har venner, de taget med i klub, og det er dejligt, for alle er velkomne!

Først bliver der måske sat forskellige spil på bordet. Der snakkes om dagen, oplevelserne fra skolen, og hvis vejret er godt, løber vi udenfor og har nogle aktiviteter for lige at brænde lidt krudt af. Andre steder begynder man med saft, frugt og kiks, men snakken går om de ting, der er sket siden sidst. Det er godt med en fortællerunde!

Nogle steder bliver der sat et klistermærke på en mødetavle - og hurtigt kommer den dag, hvor lederne kommer med en overraskelse. Så åbner vi Bibelen! Lederne fortæller om Jesus, der elsker alle mennesker og fortæller om Bibelens øvrige personer, som vi i dag kan lære en masse af.

Vi maler og laver andre kreative aktiviteter. Vi synger, leger, laver hobbyting eller tager på skattejagt, og til sidst spørger lederne måske, om der er noget, de skal bede Gud om eller takke for, og så slutter mødegangen med et fadervor i kor.

Vil du med?
Find en børneklub tæt på dig på danmarkskortet.