Bibelen er verdens vigtigste bog

Her er hjælp til at få den mere i brug i klubben, kirken og hjemmet ...

- Jeg er blevet ret glad for at bruge Bibelen 2020 til forberedelse. Sproget er mere nutidigt - og dermed også nemmere at omsætte til fortælling for børn.

Sara Møller Olesen, Torsdagsklubben Borris

Inspirationsfolder til bibelbrug

Download folderen og tal om i ledergruppen, hvilke idéer, I vil bruge for at bringe Bibelen i spil hos jer. Der er mange konkrete ressourcer, I kan benytte - flere af dem kan du se her på siden.

Lær bibelvers med kroppen

Et hæfte med 30 konkrete idéer til at få krop, fagter og aktiviteter på Bibelens ord.

Bestil det som trykt hæfte i shoppen

BibelTrack

Mange bibelbrugere har fået deres første bibel i 11-14-årsalderen. Og erfaringen viser, at der netop i denne livsfase lægges de første spor til en fast regelmæssig bibelbrug gennem hele livet.

Bibellæseplanen fra Bibellæser-Ringen guider børn og teenagere til at komme i gang med at læse i Bibelen – måske sammen med deres første bibel.

BibelTrack er et hæfte på 64 sider med mere end 90 forklaringer - tracks - i hvert hæfte.

Oversigt over Bibelens bøger

Se PowerPoint'en i slideshow (F5). Hvis du fx klikker på Mosebøgerne, kan I sammen helt kort se, hvad de handler om. På den måde kan juniorerne og de lidt større børn danne sig et indtryk af de mange forskellige bøger i Bibelen - og sammenhængen imellem dem.

På de enkelte slides kan du klikke på oversigten nederst i venstre hjørne og komme tilbage til oversigten.

Hæng ud med Gud

Om I har lyst til at læse mere i Bibelen sammen i familien, eller måske bare vil prøve på det, så gi'r hæfterne alle tiders mulighed!

Hæng ud med Gud er et genialt koncept, hvor familien med børn på 8-13 år tre gange årligt modtager hæfter - uden datoer, så de selv bestemmer tempoet.

Efter Hæng ud med Gud kan man fortsætte med BibelTrack.

Bibelen for banditter (app)

Gratis bibel-app for børn med spil og historier. Appen lærer børn Bibelen at kende gennem oplæsning, leg og aktiviteter.

DFS har støttet projektet og anbefaler appen til forældre, klub, kirke og indskolingens kristendomsundervisning.