Kirkefrø til tekstrækkerne

Et virkelig gennemarbejdet inspirationsmateriale: To bøger med hver 73 komplette samlinger + utallige online hjælpemidler

Det indeholder bøgerne

  • Til dig, der vil formidle kirkeårets tekster - 1. og 2. tekstrække - for børn fra 4 år til og med 3. kl. Derudover er der idéer til, hvordan teksterne formidles for de 0-3-årige.
  • Kirkefrø tager højde for hele barnet, og der er utallige idéer til, hvordan alle sanser kommer i spil, når evangelieteksterne formidles i din (børne)kirke, uanset om det er 20 minutter eller 1½ time – eller blot Børnenes 5 minutter.
  • Der er en vejledning til samtlige evangelietekster - også hvor tekstrækken giver mulighed for at vælge imellem to tekster.

Udover bøgerne får en kæmpe online ressource med hjælpemidler til bøgerne

  • Sammen med bogen får du hele bogen digitalt – så kan du via et login til soendagsskoler.dk gå ind og downloade hver samling som pdf.
  • Til hver samling følger et T-nummer (fx T555), hvor du via dit login får yderligere idéer til formidling af søndagens tekst. Der er altid 13 kategorier af hjælpemidler, herunder PowerPoint, Bibelfortælling, Kreative idéer, Lege og Maleark. Et ark til forældrene giver mulighed for at snakke videre om teksten derhjemme og Min kirke giver mulighed for inddragelse af kirkens rum og menighed ud fra dagens tekst. De mange forskellige hjælpemidler søger for, at der er noget for enhver i mange år frem!
  • Der er også Ekstra inspiration under dit login. Her kan du finde konkrete idéer om fx at på opdagelse i kirken og på kirkegården – og grundliggende artikler om gudstjenesten, kirken og ritualer.

Her kan du se hvordan en samling ser ud

Nederst kan du se en oversigt over alle teksterne.


Vi anbefaler Kirkefrø

Simon, sognepræst

"Kirkefrø giver god inspiration til arbejdet med børn. Hvad enten det er til søndagsskole eller gudstjeneste er der inspiration at hente. Kirkefrø er fyldt med idéer. Både til forkyndelse, men også til kreative idéer, lege og forslag til sange. Det letter arbejdet med børn og giver nye vinkler dertil."
Simon Møller Olesen
Faster og Borris Kirker

Anne-Grethe, kirke- og kulturmedarbejder

"Bogen er en grundbog i at få forklaret i børnehøjde, og hjemmesiden er sprængfyldt med idéer til kreative udfoldelser på alle måder.
Børn lærer og husker godt gennem leg, og idérigdommen her er nærmest uudtømmelig. Der er helt sikkert også noget du kan bruge!"

Anne-Grethe Langergaard Andersen
Toreby Kirke og Sundkirken

Karina, børnekirkeleder

"Vi er i vores menighed meget begejstrede for Kirkefrø. Det er et rigtig godt og let anvendeligt materiale. Det er rigtig dejligt, at det passer til kirkeåret, så børnene hører det samme som de voksne."

Karina Nielsen
Frimenigheden Broen


PRIS OG KØB

Prisen for hver bog i serien afhænger af, hvilket tilhørsforhold du har til DFS, og bliver automatisk udregnet, når du er logget ind.

Kunde 2195 kr.
DFS-klub 2195 kr.
DUF-klub under DFS 1695 kr.
Ekstra bøger 250 kr. (uafhængig af tilhørsforhold)

Bestil i dag og bliv inspireret til at formidle evangelieteksterne i børnehøjde!

Kirkefrø 1

ID: 0027

73 komplette samlinger til dig, der vil formidle kirkeårets 1. tekstrække for børn fra 4 år - 3. kl.

Inkl. idéer til evangelieteksterne formidling for de 0-3-årige.

Prisen for første køb af produktet indeholder en licens til bogen online + omfattende online hjælpemidler. Har I tidligere købt licens, er den viste pris for køb af ekstra bøger.

Evt. klubrabat får I ved login.

Køb af KF1 giver gratis adgang til vores Dukketeater- og dramakartotek

Produktet kræver en konto:

2.195,00 kr

Log ind

Kirkefrø 2

ID: 0028

73 komplette samlinger til dig, der vil formidle kirkeårets 2. tekstrække for børn fra 4 år - 3. kl.

Inkl. idéer til evangelieteksterne formidling for de 0-3-årige.

Prisen for første køb af produktet indeholder en licens til bogen online + omfattende online hjælpemidler. Har I tidligere købt licens, er den viste pris for køb af ekstra bøger.

Evt. klubrabat får I ved login.

Køb af KF2 giver gratis adgang til vores Dukketeater- og dramakartotek

Produktet kræver en konto:

2.195,00 kr

Log ind


Klik på billedet og få en smagsprøve på Kirkefrø 1 (samling T555 til 1. tekstrække: Den tolvårige Jesus i templet)