GAVEBREV

Du kan støtte DFS økonomisk ved at oprette et gavebrev - og du kan underskrive digitalt

  1. Åbn formularen til gavebrev
  2. Gem formularen på din computer
  3. Åbn den fra din computer (ikke i internet-programmet)
  4. Udfyld formularen
  5. Send formularen til kontakt(at)soendagsskoler.dk
  6. I løbet af et par dage modtager du en mail fra os; nu er formularen klar til underskrift
  7. Du logger ind med NemID og skriver under digitalt
  8. Når gavebrevet derefter underskrives af os, får du besked og kan hente dokumentet ned på din egen computer.

Den 'gammeldags' måde
Hvis du ikke ønsker at underskrive formularen elektronisk, printer du den udfyldte formular, underskriver den personligt og sender den pr. post eller mail til:

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler
Korskærvej 25
7000 Fredericia
kontakt(at)soendagsskoler.dk

Vi takker mange gange fordi du vil arbejde med på visionen om at give det største til de mindste!

Et gavebrev på procentsats af forudgående års indtægt kan kombineres med en PBS-aftale om at tallene indsættes via Økonomiafdelingen. Læs mere nederst på siden her.


Din gave kan trækkes fra på selvangivelsen.
Gaver til DFS via gavebreve giver ret til fradrag på selvangivelsen efter Ligningslovens §12.
Lære mere om skattereglerne her

Gør det endnu nemmere ...

En mulighed for dig, der har gavebrev på % af foregående års indtægt

Det er Indre Mission, der administrerer denne ordning. Derfor er det IM's CVR-nummer, du skal indtaste og Økonomiafdelingen (Øko), der skal have adgang til at læse din årsopgørelse fra skattevæsnet. Hvis det kombineres med en PBS-aftale, betyder det, at du slipper for selv at skulle foretage beregninger af dit bidrag, og at gaven automatisk vil blive overført kvartalsvis eller månedsvis til DFS.

Giver du autorisation til at få læst din årsopgørelse, vil Øko få adgang til at læse alle oplysninger, men vi har selvfølgelig ikke mulighed for at ændre i tallene. Oplysningerne vil naturligvis blive behandlet med den største grad af fortrolighed.

Har du givet adgang til at få læst din årsopgørelse - og har du samtidig oprettet en PBS-aftale - vil vi hvert år (senest til august) justere beløbet vi trækker, sådan at du ved årets udgang har bidraget med det beløb, som du har forpligtet dig til - uden at du selv skal foretage dig noget. Ændringer vil fremgå af din oversigt fra betalingsservice samt din årskvittering.

At du giver adgang til din årsopgørelse er på ingen måde et krav, tværtimod vil det medføre et beskedent ekstra arbejde for Øko. Men de gør det gerne, da det er værdifuldt for os at du har et gavebrev på %. Samtidig skal det være let at give til DFS.

For at give Øko adgang skal du gå ind på siden www.skat.dk. Under ”Selvbetjening” skal du vælge ”TastSelv-Borger”. Her logger du ind med Tastselv-kode, digital signatur eller NEMid. Dermed kommer du ind på siden ”TastSelv-Menu”. Her klikker du på linket ”Profiloplysninger” og derefter på linket ”Autorisation af rådgivere/andre”

- I feltet ”Autorisation gives til” skrives 65219115

- Derefter sættes kryds ud for ”Årsopgørelsen mv.” og udløbsdatoen rettes. Der kan højst gives autorisation for 5 år - derefter skal du give ny autorisation.

- Når du har gjort det, mangler du kun at trykke ”Godkend” i bunden af siden.

Når du på denne måde har givet Øko mulighed for at læse din årsopgørelse, så giv os venligst besked, så vi kan oprette PBS-aftalen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Bodil (se kontaktboks).