Kurser til ledertræning

Ring og lav en aftale med kontaktpersonen. Det er muligt at bestille et kursus, uanset om I er få eller mange ledere. DFS-konsulent Berit Skødt er kontakt på området - så mangler du et kursus, så tag kontakt til Berit!

Hvordan får og bevarer vi nød, glød og gejst i klubarbejdet?

Bibel, bøn og tro er vigtig i arbejdet med børn. Få hjælp til at bruge det i hverdagen.

Hanne Pedersen, Herborg

 

Klubleder - med glød og gejst

Hvad sender mig afsted, og hvorfor går jeg?

Lissen, Søften

At bruge hinanden i et lederteam

Vi kan ikke alle sammen det samme, så hvordan spiller vi hinanden gode? Hvordan gør vi plads til hinandens forskelligheder?

Lissen, Søften

 

Dele-aften - din erfa-gruppe

Vi deler viden, erfaringer, glæder og udfordringer, når vi mødes i lokale erfa-grupper. Saml lederne fra et par lokale klubber og lad mig guide jer igennem aftenen, hvor det er lederne, der giver, får og snakker. Vidensdeling giver fælles inspiration og nyt mod!

Lissen, Søften

 

Lederpleje i hverdagen

Hvordan udvikler vi os som ledere og bruger hinandens ressourcer rigtigt? Hvordan passer jeg på mig selv og min ledergruppe? Er der opgaver, som jeg kan tillade mig at sige nej til? Kurset kan foregå via Skype.

Karen Markussen, Gjellerup

Hvordan laver vi en legestue?

Få hjælp, inspiration og idéer til at oprette en legestue, der også er udadrettet.

Hanne Pedersen, Herborg

Hvordan få ørenlyd i klubben?

Hvordan skaber jeg ørenlyd - også til evangeliet - så der opstår et sundt og godt miljø i klubben?

Lissen, Søften

 

Urolige børn: "Det var dråben!"

I dag er der mange børn med særlige behov. Få hjælp og inspiration til at forstå og tackle dem.

Lene Rønne Pedersen, Vejle
tlf. 2943 9831

Ungledertræning - for voksne ledere

Vi vil gerne have ungledere (8. kl. - 19 år) i vores lederteam, men hvordan gør vi det? Hvor meget kan de klare at være med til? Et kursus på 2 - 2½ time.

Karen Markussen, Gjellerup

 

Ungledertræning - for ungledere (8. kl. - 19 år)

Din rolle som Ungleder i klub eller på lejr er af vildt stor værdi, men det kræver, at du trækkes rundt med gamle ledere, som altid har været leder! Her skal vi se på, hvilken rolle du har fået, og hvordan du kan spille ind og spille med dine evner og erfaringer - for dem har du sikkert mange af (ellers er dette stedet, hvor vi finder dem frem). Et kursus oplagt at have på 5-6 timer ekskl. frokost eller aftensmad.

Karen Markussen, Gjellerup

Hjælp! Vi mangler ledere!

Hvordan rekrutterer vi frivillige til vores klub? Hvor finder vi flere ledere og hvem er det, vi mangler i vores team? Hvordan udnytter vi vores ressourcer og muligheder og spiller hinanden gode i forhold til det, vi kan som team?

Lissen, Søften

 

Hvordan får vi flere med i vores klub?

Invitationer, trailer, bål - hvad skal der til, for at flere får øje på os? Og hvordan bevarer vi gejsten, hvis vi bliver færre og færre?

Hanne Pedersen, Herborg

Den svære samtale

Hvordan møder vi børn, som er i livskriser? Det kan være sorg i forbindelse med skilsmisse, død, vold i hjemmet, overgreb m.m. Få hjælp og redskaber til at tackle den svære samtale med barnet, og med klubben, og hør om metoder, man kan bruge til at hjælpe barnet og lederflokken.

Lene Rønne Pedersen, Vejle
tlf. 2943 9831

Hvordan laver vi noget for hele familien?

Det er dejligt at opleve noget sammen på tværs af aldersgrupper. Få gode idéer og inspiration til sådan en eftermiddag eller aften.

Hanne Pedersen, Herborg