FÅ EVIGGLAD PÅ BESØG

Vil I lave et fremstød i byen, så er I kommet til rette sted. Vi har mange forskellige muligheder - lige fra det helt store, hvor vi står for det hele, over leje af biler og hoppeborge til leje af en trailer med legesager. Ring og få en snak om netop jeres behov!

Evigglad med konsulent

Varevognen har en 20 m2 mandskabsvogn på slæb. DFS-konsulent Rudolf Larsen er ved rattet og har pakket den med legetøj, spil, hoppeborg, dukketeater og meget mere.

Pop up-klubber / nye klubber
Evigglad med konsulent kommer fx ud til steder i Danmark, hvor der p.t. ikke er en klub. Vi kommer med bil og mandskabsvogn og stiller op med hoppeborg og sjove legeredskaber - og så er der klub! Rudolf hjælper jer gerne i gang ved at komme efter aftale på faste ugedage i en periode.

Fremstød til byfest o.lign.
Evigglad kan også være med til at lave et stort arrangement i forbindelse med klubstart, byfest, kirkedage eller åbent hus-arrangementer. Her kan Rudolf være med til at give tryllenumre, lave sjove aktiviteter og fortælle bibelhistorier, der fænger børnene. Et sikkert hit!

 


Evigglad uden konsulent

Evigglad uden konsulent kan bestilles til jeres fremstød, byfest eller hvor I gerne vil gøre reklame for jeres klub. Vi udlejer hoppeborge, forhindringsbaner, sumodragter, oppustelig fodboldbane, men også legetøj og havespil. Vi pakker Evigglad med ting efter jeres ønsker, og den står klar, når I kommer og henter den.

Spil og legetøj kan lejes separat, fx en stor forhindringsbane eller hoppeborg. Vi har både oppustelig fodboldbane, alm. hoppeborge og en 12 meter lang kirke!

Se priser for leje

 


 

Mini-Evigglad er DFS-trailere med legesager!

Forskellige steder i landet står der en DFS-trailer og venter på at komme ud til klubber, kirker, kredse og lejre.

Læs mere om indhold og booking af Mini-Evigglad.


PRAKTISK GUIDE TIL JER

Klik på billedet og læs om, hvordan I skridt for skridt laver fremstød og event med Evigglad.


Hvad siger børnene om et besøg af Evigglad?

Evigglad er sjov!

- Det er sjovt at prøve alle aktiviteterne, og så er det gratis. Det er fedt, at der er nogle, som vil lave det for os!

Mathilde, 9 år

Seje bibelhistorier

- Jeg kan godt lide at høre historier fra Bibelen, for der sker nogle sjove ting. Og så er det en sej historie med, at Jesus kan opstå!

Julie, 10 år

Med Gud på rutsjetur

- Jeg havde ikke lige forestillet mig, at kirken ville lave alle disse sjove aktiviteter. Sådan tænker jeg heller ikke om Gud. Jeg ser ham som en rar, gammel mand, der går tur med sin hund. Han er ikke lige én der tager en rutsjetur i Djurs Sommerland.

Maria, 9 år


Støt projekt Evigglad - den rullende søndagsskole

Synes du også, at det er godt, at Evigglad hjælper nye klubber i gang, så kan du støtte op om det ved at give en gave specifikt til den del af arbejdet.

Støt Evigglad