WEEKENDLEJRE & AKTIVITETSDAGE

Her finder du inspiration til en- og todagsarrangementer for børn og juniorer

Der er både nye og afprøvede idéer fra DFS' arkiv og kredse rundt i landet. Der er flere idéer, end I kan nå at bruge på en dag eller en weekend, så lad jer inspirere: Tag det, I har brug for, og lad resten ligge til en anden god gang!

Det hele er ordnet under temaer, så der er en rød tråd lige fra bibelformidling over måltider til lege. Herunder kan du læse om de forskellige kategorier - eller gå direkte til oversigten.

Klik ind på målgruppe og tidsrum

WEEKENDLEJRE - BØRN

Her er inspiration til fem weekendlejre for børn (5 år til 3. klasse).

Inviter børnene fra jeres område på weekendtur og giv dem gode oplevelser med bibelsk indhold og socialt samvær med andre børn og ledere. Her er inspiration til at bygge lejren op omkring et tema, som skaber sammenhæng i aktiviteterne, og som hjælper børnene med at tilegne sig budskaberne fra Bibelen.

AKTIVITETSDAGE - BØRN

Her er inspiration til fem aktivitetsdage for børn (5 år - 3. klasse).

Aktivitetsdage giver mulighed for, at børnene i jeres område kan mødes med andre børn end dem, de kender fra deres egen klub eller skole. Her kan de få nye venner, samtidig med at de hører beretningerne fra Bibelen.

Inspirationsmaterialet er delt op i temaer med idéer til, hvad der kan komme på programmet, så børnene får mulighed for at bruge hele kroppen til at tilegne sig Bibelen og dens budskab.

WEEKENDLEJRE - JUNIORER

Her er inspiration til fem weekendlejre for juniorer (4.- 6. klasse).

Inviter juniorerne fra jeres område på weekendtur med bibelsk indhold og socialt samvær med andre juniorer og ledere. Her er inspiration til at bygge lejren op omkring et tema, der skaber sammenhæng med lejrens aktiviteter, og hjælper juniorerne med at tilegne sig budskaber fra Bibelen.

AKTIVITETSDAGE - JUNIORER

Her er inspiration til fem aktivitetsdage/juniortræf (4.- 6. klasse).

En junioraktivitetsdag/-træf holder I en dag eller aften med godt selskab og Bibelen i fokus. Vælg et tema herunder og bliv inspireret til at planlægge et program for juniorerne, hvor de kan dykke ned i en bibeltekst og lave aktiviteter med fokus på temaet.

Inviter alle juniorklubberne fra jeres område med og giv dem mulighed for at danne venskaber på tværs af klubber og skoler. Venskaber, som kan opmuntre til fortsat at holde kontakten, fx ved at tage på sommerlejr sammen.


Se også