Giv en gave til Danmarks børn

Scroll ned og se alle dine muligheder for at støtte arbejdet

Du er inviteret med til at sikre vores vision: Alle børn i Danmark skal høre om Gud. Du kan bruge MobilePay 88677, betalingskort lige herunder, sælge lodsedler - eller bruge nogle af de andre muligheder. TAK for enhver støtte og fordi DU er med til at gi' det største til de mindste!

Giv en gave

Vælg beløb ved at klikke på et beløb herunder:

Andre måder at støtte på ...

Du kan også hjælpe via ...

Støt også ...

Mere om støtte ...


Din gave kan trækkes fra
Gaver til DFS via online indsamling giver ret til fradrag - læs mere om reglerne. Vi indberetter til Skat, hvis du udfylder adresse og/eller givernummer.


Hvorfor har vi brug for din støtte?

Mange børn i Danmark hører aldrig om Jesus. Andre børn ønsker et sted, hvor de kan lære ham bedre at kende. Derfor er DFS er sat i verden!

Gaver udgør ca. halvdelen af den samlede indtægt i DFS, og vi er grundlæggende dybt afhængige af at du gi'r en god gave til DFS.

Din gave til det landsdækkende arbejde gør det bl.a. muligt at

  • Have lønnede medarbejdere ansat, heraf DFS-konsulenter fordelt over hele landet som støtter og udruster de lokale ledere.
  • Udgive undervisningsmateriale til forkyndelse for børn og juniorer i alverdens forskellige sammenhænge.
  • Drive et velfungerende landskontor hvor vi på en god og professionel måde kan uddanne og inspirere vores lokale og overlokale ledere.

Støt os derfor med en gave eller på anden vis gennem indsamling, kollekt eller salg af lodsedler. Læs mere om de forskellige muligheder for at støtte vores arbejde her på siden.