Styrk dine evner som formidler

Ring og lav en aftale med kontaktpersonen. Bemærk, at det er muligt at bestille et kursus, uanset om I er få eller mange ledere. DFS-konsulent Berit Skødt er kontakt på området - så mangler du et kursus, eller har du en go' idé - så tag kontakt til hende!

Vil du udfordres og lære at formidle bibelhistorier på en ny måde, så både børn, konfirmander og voksne virkelig indlever sig i fortællingen? Godly Play er en religionspædagogisk metode, der virker - og som alle kan lære. Find datoer for kurser i kalenderen under arrangementer.

Lad mig læse mere om Godly Play!

Forkyndelse med flonellograf

Lær at forkynde på en meget visuel måde, som fænger både børn og voksne.

Hanne Pedersen, Herborg

 

Dukker til brug i bibelfortælling eller forkyndelsen

Lær at bruge en dukke. Kurset er for dig der har brugt dukker før, eller for dig der er begynder.

Lene Bøndergaard, Vildbjerg
tlf. 2241 7091

 

Forkyndelse på en let måde

Hvordan kan man forkynde med enkle hjælpemidler, som jeg kan finde i mit hjem?

Rudolf Larsen, Agerskov

 

Gør bibelfortællingen levende med krop og stemme

På 2½ time bliver alle deltagere klædt på til at fremføre en Bibelfortælling, hvor de bruger dem selv mere end nogensinde før. Dagen starter med et kort oplæg ved mig og efter leg og eksperimenter vil vi fælles runde af med at lande et sted, hvor vi kan gå ud til klubber og gudstjenester m.m. og prøve det af - altså efter at kurset er slut! Der kræves ingen erfaring eller bibelkundskab for at deltage og få en masse med hjem.

Karen Markussen, Gjellerup

 

Forkyndelse med det, du har

Fra køkkenskuffen til udklædningskassen - fra papir til totalformidling. Hvordan giver og leger vi Jesus ind i barnet, med det vi har i vores hjem?

Lissen, Søften

 

Inddragelse af børnene

Hvordan kan man inddrage børnene i forkyndelse? Få gode idéer med hjem, der er lige til at gå til.

Berit Skødt, Lystrup

 

Børnefrø og kreativ forkyndelse

Hvordan formidler vi Guds ord til børn fra 4 år og til og med 3. klasse? Vi åbner Børnefrø - et 3-årigt forkyndelsesmateriale, hvor lederne kan hente inspiration, lege, aktiviteter, maleark osv. til tekster fra GT og NT. Vi ser bøgerne og det online kartotek, der følger med. Hvordan bruger vi det og hvilke tanker ligger bag?

Lissen, Søften

 

Juniorfrø og aktiv forkyndelse

Hvordan formidler vi Guds ord til juniorer i 4.-6. klasse? Vi åbner Juniorfrø - et 3-årigt forkyndelsesmateriale, hvor lederne kan hente inspiration, PowerPoint, sange, aktiviteter, opgaveark osv. til tekster fra GT og NT. Vi ser bøgerne og det online kartotek, der følger med.
Aktiviteter tiltrækker og relationer fastholder er kerneord, men hvorfor? Hvordan bruger vi Juniorfrø hos os?

Lissen, Søften

 

Kirkefrø og kreativ forkyndelse

Hvordan formidler vi Guds ord i vores børnekirke? Vi åbner Kirkefrø og ser, hvilke muligheder vi får, når vi gennemgår kirkeårets 1. og 2. tekstrække i børnehøjde. De to bøger og det online kartotek giver inspiration til formidling af teksten, maletegninger, inspiration til Børnenes 5 minutter, lege, PowerPoint og meget mere. Hvordan bruger vi det og hvilke tanker ligger bag?

Lissen, Søften

 

Levende fortælling

Lær hvordan man fortæller på en levende måde ved at spille en bibelsk person. Du vil få idéer, der er lige til at bruge!.

Berit Skødt, Lystrup

 

Træ og forkyndelse

Vandrende slange, skib, kors. Lær at lave det i træ, og hør hvordan det kan bruges i forkyndelsen? Betaling for materialer aftales nærmere.

Rudolf Larsen, Agerskov

 

Dukketeater i klub og kirke

Hvordan formidler vi Guds ord igennem dukker? Vi lærer at føre en dukke, at være i et teater, et team og meget mer'. Muligheder i klubben, kirken eller på gaden til den lokale byfest.

Lissen, Søften

 

Børnenes 5-10 minutter

En workshop, hvor vi arbejder os frem til forskellige måder at udnytte Børnenes 5-10 minutter, så både børnene får noget med, og de voksne ikke kan lade være med at få tage noget med hjem selv. Varighed 2½ - 3 timer.

Karen Markussen, Gjellerup

Få nye sange i klubben

Hvilke sange egner sig til at synge for børn og juniorer? Få idéer til nye sange til brug i klubben.

Elisabeth Holdensen, Ålborg

 

Babysalmesang og legestuesange

Få idéer og inspiration til hvordan man synger med de 0-3 årige børn.

Berit Skødt, Lystrup

 

Sang og musik

Hvordan synger vi med vores børn i klubben, når de ikke gider? Få idéer og inspiration til at bruge musik i forkyndelsen.

Berit Skødt, Lystrup