Tilslut en ny klub

DFS er et stort, landsdækkende fællesskab af mange forskellige typer af klubber for børn og juniorer

Vi har legestuer, børneklubber, søndagsskoler, juniorklubber, Gospel-kids grupper, børnekirker, Break-klubber og Messy Church - og der dukker helt sikkert nye klubformer op i fremtiden. Fællesskabet er med til at inspirere, opmuntre og dele evangeliet med næste generation. Derfor vil vi rigtig gerne byde jeres klub velkommen!

Der er også masser af fordele for jer - se nogle af dem under Hvorfor være en del af DFS? og Hvorfor DUF?

Ønsker I at tilslutte jeres klub til DFS, skal I udfylde et af skemaerne nedenfor.

Læs mere om de forskellige typer af klubber, vi har. Ved I ikke, hvilken kategori, jeres klub falder under, så kontakt landskontoret.

Som DFS-klub skal I kunne stå inde for vores vedtægter

Læs dem ved at klikke på billedet herunder ...


HVORFOR VÆRE EN DEL AF DFS?

10 gode grunde til at tilslutte sig DFS

Som klub tilsluttet DFS bliver I en del af et stærkt team. Vi vil inspirere jer til, så børn og juniorer i Danmark kan høre om Gud.

 1. KONSULENTHJÆLP
  Vores netværk af konsulenter har mange års erfaring med at gøre det let for jer som ledere i klub eller kirke. Vi hjælper jer i det daglige arbejde, giver inspiration og gode råd - og sparrer fx omkring konfliktløsning!
   
 2. NETVÆRK OG FÆLLESSKAB
  Som en del af DFS får I mulighed for at møde andre klubledere, kan deltage i fælles arrangementer eller kurser og får støtte og opbakning fra kredsbestyrelsen i jeres område.
   
 3. KURSER
  Konsulenterne holder en række forskellige kurser og kan rådgive om specifikke emner, de er eksperter i. Derudover har vi fx certificerede kurser i Godly Play (her får ledere i DUF-klubber særlig rabat).
   
 4. TEOLOGISK BISTAND
  I får vejledning gennem materialer, der er nøje gennemlæst af teologer - og I kan altid spørge konsulenterne, der enten selv har masser af erfaring eller kan trække på teologiske ressourcer.
   
 5. VELKOMSTPAKKE
  Behøver vi sige mere? Det er altid rart med en lille gave! Vi sender også en informationsmappe, som I kan støtte jer til, og som er målrettet netop jeres område og klubtype.
   
 6. ADMINISTRATIV STØTTE, SÅ I KAN FÅ FX LOKALETILSKUD
  Bliver I foreningsopbyggede kan både DFS og DUF hjælpe jer med udfordringer med kommune og bank ift. at modtage støtte derfra. Der er også hjælp til regnskab m.m.
   
 7. LEJRE OG ANDRE ARRANGEMENTER
  Børnedage, juniortræf, sommerlejr ... få indbydelser fra kreds- eller landsarbejdet og inviter børnene med.
   
 8. MATERIALER
  Vi udgiver Børnefrø og meget andet - og det kan I få rabat på (en del yderligere rabat, hvis I bliver DUF-tilsluttet).
   
 9. RABATTER
  Leje af fx Mini-Evigglad, hoppeborg, pandekagemaskine osv. (20 %). Rabatten er den dobbelte (40 %), hvis I tilslutter jer som DUF-klub. DUF-klubber får desuden gratis konsulenten med ud.
   
 10. HJÆLP TIL STØRRE ARRANGEMENTER
  Fremstød, jubilæer, klubfest og lignende - vi kan hjælpe! Er I DUF-klub, får I større rabat på vores tilbud.

 


 

Alt i alt håber vi, at I vil tilsluttes DFS - og I kan jo nok godt se, at det giver allermest mening, hvis I samtidig tilslutter jer DUF. Det giver en masse til mission i Danmark, demokratisk oplæring og meget mere. Se under 10 grunde til at blive DUF.

 


 

Ja da, vi vil gerne tilslutte os fællesskabet!