KOLLEKT TIL DFS

Børnene er kirkens nutid og fremtid

 

I DFS ønsker vi at inspirere, udruste og give ressourcer til det kirkelige arbejde for børn. For børnene fortjener det bedste!

Hvad går pengene til?
Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler ønsker at inspirere til, at børn i Danmark skal høre om Gud.

Gennem vores arbejde i kirker og klubber møder mange børn - og deres forældre - evangeliet for første gang. I legestuer, søndagsskoler, børne- og juniorklubber møder børnene et godt og sjovt fællesskab og voksne der har tid og som ønsker at være sammen med børnene. Penge givet til DFS går hovedsageligt til løn til vores ansatte medarbejdere, der er nøgle- og ressourcepersoner for klubber og kirker - bl.a. via lokale besøg med sparring til ledergruppen og ved at udvikle nye materialer, der gør det let for præster og kirke- og kulturmedarbejdere at formidle evangeliet. Derudover hjælper de med at arrangere sommerens højdepunkter rundt om i landet: Sommerlejrene.

Om organisationen
Danmarks børn skal høre Gud! DFS ønsker at inspirere og udruste dem der vil ”give det største til de mindste”. Derfor - når emnet er ”Børn og Gud” – eller ”Kirke for børn” så er DFS organisationen, der kan hjælpe!

Vi tilbyder kurser, udgivelser med inspiration til klubben med bl.a. lege, aktiviteter, bibelhistorie - samt ressourcer på hjemmesiden soendagsskoler.dk

DFS er en selvstændig forening i den danske folkekirke. Vi har over 300 klubber rundt i hele landet - fx legestuer, søndagsskoler, børne- og juniorklubber, men også Messy Church og Gospel-kids grupper. Vores konsulenter er klar til at inspirere, udruste og give ressourcer til de ledere, der arbejder med kirke for børn!

Tak for en god gave!
 

 


 

Indsamlingsperiode

Periode 3: Vintertid. Fra 1. søndag efter helligtrekonger til fastelavnssøndag.

 


 

Motiver menigheden

Brug evt. følgende som inspiration til menigheden
"Børnene er kirkens fremtid. Men vi må ikke glemme, at de også er kirkens nutid! Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler ønsker at inspirere og udruste alle, der vil fortælle kirkens budskab til børnene. Det kan være i kirke, i klub og på lejr. Hundredvis af steder hjælper Søndagsskolernes konsulenter og materialer med at formidle evangeliet til børnene. Støt gerne dette vigtige arbejde, så vi kan give det største til de mindste; nemlig Jesus til børnene. Tak for enhver gave - også via MobilePay 88 677."

 


PowerPoint (Hent her)

 

Hent PowerPoint og brug det slide, du bedst kan lide ...

Kopier evt. et slide over i din egen PowerPoint, hvis I bruger skærm i kirken.

 


Skilte med MobilePay (Hent her)

 

Print arket ud, så det er nemt at betale via MobilePay

Den øverste del af A4-arket kan du sætte op ved kirkebøssen.

Den nederste del af arket kan du klippe ud, så kirkegængerne kan tage en seddel med kollektinfo med hjem.

 


Indbetal kollekt

Kollekt til DFS kan indsættes på vores konto
Reg.: 7170
Kontonr.: 2257453
Mrk. Kirkekollekt + kirkens navn


 

En frimodig anbefaling

"Da jeg var barn for to generationer siden fortalte voksne mig om Gud - og det gjorde en afgørende forskel i mit liv. Den forskel ønsker jeg, at andre skal opleve. Derfor vil jeg med stor frimodighed anbefale at støtte Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler med en god gave, så mine børnebørn og deres venner kan høre om Gud."

Flemming Kofod-Svendsen, pastor emeritus, Birkerød