Første, anden, tredje ... solgt!

Til landsgaven opfordrer vi til at sætte noget på auktion til fordel for arbejdet.

Det kan du gøre på mange måder ... her er fire bud.

Brug gerne MobilePay 827 333 (Landsgave DFS).


Opret Facebook-indsamling

Brug funktionen Doner på Facebook - så gi'r dine venner automatisk pengene til DFS.

Du sætter selv et mål og kan følge med i, hvor meget du har samlet ind. Smart!


Udbyd gavekort

Du kan sikkert et eller andet helt særligt. Udbyd et gavekort til venner og familie, hvor du udbyder noget til den, der byder højst - og giv pengene til DFS.

Det kan være at lave en god middag, pudse alle husets vinduer, hjælpe med at male, passe børn (evt. male dem også, hvis det er aktuelt), klippe hår ... eller det, du lige er ekspert i!


Sælg din sofa

Sæt en gammel sofa eller en sjælden Beatles-plade til salg på DBA eller i en lokal Facebook-gruppe - og giv pengene til DFS.


Hold auktion

Bed om ordet i dit kirkelige fællesskab og hold auktion over en flot blomst eller en æske fin chokolade. Lad folk byde hinanden op - og giv pengene til DFS.

Det kunne være et sjovt indslag i missionshuset, på samfundslejren eller i sognegården.


Indsamlingsliste

Tidligere gik mange rundt med en liste og spurgte venner af Søndagsskolerne om en årlig gave til arbejdet. Det var hyggeligt at samle ind på den måde. Det gav en snak om arbejdet og skabte samhørighed i samfundet. I år gør vi det på en ny måde, men vil stadig fokusere på det gode fællesskab, når vi giver landsgaven.

Vil du gerne bruge indsamlingslisten, så download den herunder . Spørg venner og bekendte om at give en gave til DFS og skriv dem samtidig på listen - så er der styr på fradrag og det hele.