ÅRSBERETNING

De seneste år har formand og landsleder lavet årsberetningen i fællesskab. Den er skrevet i et fortællende sprog, så alle kan være med. Download og læs med!

Årsberetning 2021

til repræsentantskabsmødet 2022

v. landsleder Steen Møller Laursen & formand Michael Thomsen

”Jeg er med jer alle dage indtil verdens ende” er det sidste, Jesus siger i Matthæusevangeliet kapitel 28, inden han forlader jorden for at tage plads ved Guds side. Beskeden fra Jesus er givet til hans disciple og til alle mennesker til alle tider. Jeg er med jer alle dage. Det betyder både de dage, hvor alt går op i en højere enhed og alt bare lykkes, og det betyder de dage, hvor arbejdet er besværligt eller livet synes tungt. Vi må erkende, at begge typer dage har været en del af året for DFS i 2021."

Årsberetning 2020

til repræsentantskabsmødet 2021

v. landsleder Steen Møller Laursen & formand Michael Thomsen

"Det er kendetegnende ved det sidste snart halvandet år, at mange nye ord er tillært, så vi taler om bl.a. restriktioner, forsamlingsloft, smittetryk, smitteopsporing, isolation og afspritning med den største selvfølge. Det er ord, som er blevet en del af vores hverdag, og mange af disse ord har i høj grad sat aftryk på arbejdet i DFS i 2020, og det er umuligt at komme uden om Corona i årsberetningen for 2020. Corona satte simpelthen dagsordenen for stort set alt i løbet af året."