ÅRSBERETNING

De seneste år har formand og landsleder lavet årsberetningen i fællesskab. Den er skrevet i et fortællende sprog, så alle kan være med. Download og læs med!

Årsberetning 2022

til repræsentantskabsmødet 2023

v. formand Michael Thomsen

"I salme 23 skriver David: Mit bæger er fyldt til overflod. Det er min mailbakke også! Jeg vælger at vinkle det positivt som udtryk for, at der er liv i DFS, men det kan ikke være nogen hemmelighed, at 2022 har været et travlt år i LU og stadig er det.

Det er en glæde at være her i dag sammen med jer og dele årsberetning fra kalenderåret 2022. Vi har næsten glemt det, men fra 1. feb. 2022 var covid-19 ikke at betragte som en samfundskritisk sygdom, og hvilken lettelse i arbejdet."

Årsberetning 2021

til repræsentantskabsmødet 2022

v. landsleder Steen Møller Laursen & formand Michael Thomsen

”Jeg er med jer alle dage indtil verdens ende” er det sidste, Jesus siger i Matthæusevangeliet kapitel 28, inden han forlader jorden for at tage plads ved Guds side. Beskeden fra Jesus er givet til hans disciple og til alle mennesker til alle tider. Jeg er med jer alle dage. Det betyder både de dage, hvor alt går op i en højere enhed og alt bare lykkes, og det betyder de dage, hvor arbejdet er besværligt eller livet synes tungt. Vi må erkende, at begge typer dage har været en del af året for DFS i 2021."