07.30: Godmorgen
07.55: Flag
08.00: Morgenmad
09.00: Bibeltime og smågrupper!
10.30: Forfriskning
10.45: Træningspas 1
12.15: Frokost
13.15: Træningspas 2
14.45: Forfriskning
15.05: Træningspas 3
17.00: Pause
18.00: Aftensmad
           Slikbod
19.30: Aftenprogram: Flag, bål, gæster, underholdning m.m.
21:30: Andagt
22.00: På værelset
22.30: Godnat

           TAK for i dag - godnat!

TRÆNINGSPAS

De tilmeldte spillere inddeles i træningshold efter alder, niveau og køn. Dog vil der også være øvelser og træningspas, der foregår på tværs af holdene. Men du kan som deltager forvente at blive udfordret på dit niveau og at træningen tager afsæt i dig.

På fodboldsiden henter vi inspiration fra Dansk Boldspil Union og følger deres træningskoncept for DBU-fodboldcamps.
De mange træningspas vil bestå af mange forskellige ting som øvelser, koordinationstræning, finter, kamp osv., men også plads til sjov. Så altså 1½ time med fuld aktivitet ad gangen og med det udgangspunkt, at der arbejdes mest muligt med dig og din bold.

På blandet sport kommer vi til at lave noget, du med garanti aldrig har prøvet før. Med fokus på leg, fællesskab og succesoplevelser vil vi sammen tage på opdagelse i idrættens mangfoldighed. Trænerne på blandet sport er bedst kendt som ”Danmarks største legebørn,” og vores mål er at skabe uforglemmelige idrætsoplevelser sammen og en større bevægelsesglæde hos den enkelte. Hos os er der ubetinget plads til alle, vi har kun ét krav, du skal være frisk på at prøve noget nyt.
Go' legelyst indtil vi ses på blandet sport

På Adventure udfordrer vi os selv og prøver forskellige aktiviteter. Vi skal klatre, på adventurerace og prøver nogle sportsgrene, de ikke viser så meget på tv. Det bliver sjovt og vi bruger krop og hjerne, både sammen og hver for sig!

For alle linjer gælder det, at der ikke stilles krav til forkundskaber, men vi forventer selvfølgelig af dig, at du har lyst til at spille og træne - op til 4½-5 timer på en dag :-)

Se video fra en tidligere camp: