TRÆNINGSPAS & dagsprogram

Som deltager på årets sjoveste camp kommer du på et træningshold godt afstemt efter alder, niveau og køn. Der er også nogle øvelser og træningspas, der foregår på tværs af holdene. Du kan som deltager forvente, at du bliver positivt udfordret på dit niveau og at træningen tager afsæt i digFor alle linjer gælder det, at der ikke stilles krav til forkundskaber, men vi forventer selvfølgelig af dig, at du har lyst til at spille og træne - op til 4½-5 timer på en dag.

 

På fodboldsiden henter vi inspiration fra Dansk Boldspil Union og følger deres træningskoncept for DBU-fodboldcamps.
De mange træningspas består af fx øvelser, koordinationstræning, finter, kamp osv. Men der også plads til sjov! Så altså 1½ time med fuld aktivitet ad gangen og med det udgangspunkt, at der arbejdes mest muligt med dig og din bold.

 

Blandet sport kommer vi til at lave noget, du med garanti aldrig har prøvet før. Her er der fokus på leg, fællesskab og succesoplevelser. Trænerne på blandet sport er bedst kendt som ”Danmarks største legebørn”! Vores mål er at skabe uforglemmelige sportsoplevelser sammen og også en større bevægelsesglæde hos den enkelte. Hos os er der ubetinget plads til alle, vi har kun ét krav: Du skal være frisk på at prøve noget nyt. Go' legelyst indtil vi ses på blandet sport!

Tiderne er vejledende og kan variere fra lejr til lejr

07.30: Godmorgen
07.55: Flag
08.00: Morgenmad
09.00: Bibeltime og smågrupper!
10.30: Forfriskning
10.45: Træningspas 1
12.15: Frokost
13.15: Træningspas 2
14.45: Forfriskning
15.05: Træningspas 3
17.00: Pause
18.00: Aftensmad
             Slikbod
19.30: Aftenprogram: Flag, bål, gæster, underholdning m.m. Det bli'r sjoooov!
21:30: Andagt
22.00: På værelset
22.30: Godnat og TAK for i dag!