3 GRATIS WEBINARER FOR KLUBLEDERE

Kom med på en, to eller tre online kursusaftener. Deltag alene, eller sæt jer sammen i ledergruppen og følg undervisningen. Du kan med fordel klikke ind et kvarter før og sikre, at du har lyd og billede.

Tilmeld dig her

(Uanset om det er 1, 2 eller alle 3 webinarer - så sender vi link til dig op til det/de webinarer, du tilmelder dig).


Læs mere om de enkelte webinarer på flyeren (download meget gerne og send rundt i dit netværk).


AFLYST - vi arbejder på at finde en ny dato

 

[Ny dato] kan du høre om at styrke mangfoldigheden inden for rammen ”dreng/pige”

Vibeke Sode Hjorth er teolog og redaktør på AdamogEva.dk. Hun viser på webinaret, hvordan vi frimodigt kan tale om forskelle på piger og drenge - og om, hvordan vi italesætter, at der er mange forskellige måder at være pige og dreng på. Aktuelt som aldrig før!

Link til webinaret bliver sendt ud på den mail, du tilmelder dig med.


Hør om hemmeligheden bag det stærke fællesskab

Berit Skødt er konsulent og kursusansvarlig i DFS. Hun gav på webinaret 13. oktober 2021 bl.a. svaret på, hvordan I skaber et fællesskab for alle på trods af alder og personlighedstyper - så I kan få et dejligt fællesskab i jeres klub.

Gense Berits webinar


Hør om anerkendelse af børn i klubben

Kirsten Taulborg er psykoterapeut og fritidsansat i DFS. Hun gav på webinaret 5. oktober nogle redskaber til at se alle børn på en mere anerkendende måde, så børnene vil opleve sig set og lyttet til. I vil opleve, at det gør en kæmpe forskel!

Gense Kirstens webinar


Praktisk info

Måske kan I spise aftensmad sammen i lederflokken og drøfte fx klubprogram samme dato - og snakke om aftenens emne bagefter.

Undervisningen varer 60 minutter. Der bliver små pauser undervejs med mulighed for refleksion. Du deltager via Jitsi, og 15 minutter før mødet begynder har du mulighed for at gå ind på linket, hvor mødelederen sidder klar til at hilse på dig.

Link til de enkelte aftenener bliver sat ind ovenfor under hvert webinar.

Har du spørgsmål til Jitsi inden aftenen, så kontakt Nicolai Skødt Holmgaard, som er tekniker alle tre aftener. Du skal egentlig bare klikke og så kommer du automatisk ind - men skriv gerne på nicolai(at)soendagsskoler.dk og få en hurtig guide til platformen.

Se eller gense Kirstens webinar

Se eller gense Berits webinar