På opdagelsesrejse i kirken

Et spændende og komplet inspirationsmateriale til din minikonfirmandundervisning

Midt i byen står den lokale kirke. Den er stor og synlig. Men hvad sker der inde i kirkebygningen? Hvem er den for? Hvad kan den lære den enkelte? Tag minikonfirmanderne med på en opdagelsesrejse i kirken og kristendommen!

På opdagelsesrejse i kirken er en bog med inspiration til arbejdet + 12 komplette samlinger + et omfattende online katalog over hjælpemidler til samlingerne.

Det indeholder bogen

  • Afsnit om minikonfirmanden som aldersgruppe og målgruppe og baggrundsviden om det at holde minikonfirmandundervisning.
  • Forslag til undervisningsplaner og invitationer m.m.
  • 12 samlinger lige til at bruge i din undervisning: Skabelsen, Dåben, Bøn og fadervor, Julen, Jesus' liv, Påsken, Kristi himmelfart, Pinsen, Allehelgen, Bibelen og diakoni, Kirken, Gudstjenesten.
  • Hjælp til at inddrage fadervor, trosbekendelsen, dåbs- og nadverritualet, kirkegården m.m. i undervisningen.
  • Her kan du se hvordan bogen er bygget op

Online ressourcer med hjælpemidler til de 12 samlinger

  • Sammen med bogen får du hele bogen digitalt – så kan du via et login til soendagsskoler.dk gå ind og downloade hver samling som pdf.
  • Til hver samling følger et T-nummer (fx T709), hvor du via dit login får yderligere idéer til formidling af temaerne. Der er altid 10 kategorier af hjælpemidler, herunder forskellige formidlingsmetoder, PowerPoint, maleark, huskevers, idé til forfriskning, teksten til et dramastykke og vejledning til flonellograf.
  • De mange forskellige hjælpemidler søger for, at du kan gøre det nyt i mange år frem.
  • Her kan du se hvordan en online samling ser ud

Minikonfirmander: På opdagelsesrejse i kirken

ID: 0058

12 komplette samlinger til dig, der underviser minikonfirmander + relevant baggrundsstof, så du kommer godt i gang med undervisningen.

Prisen indeholder en lækker bog + licens til bogen online + omfattende online hjælpemidler til alle samlingerne. Har I tidligere købt licens, er den viste pris for køb af ekstra bøger.

Køb af bogen giver gratis adgang til vores Dukketeater- og dramakartotek

Produktet kræver en konto:

1.495,00 kr

Log ind


Klik på billedet og få en smagsprøve på På opdagelsesrejse i kirken (samling T709: Allehelgen)