Tina Højris Mejdahl

Vilstedvej 30
9670 Løgstør

Der er brug for at mange kan få lov at høre om det største og bedste at bygge deres liv på

Tina er gift med Morten, som hun har tre store sønner med.

- Vi bor på en gård uden for Løgstør i Vesthimmerland. Her har vi siden 2000 drevet min mands fødegård med knap 90 malkekøer. Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent, men mit primære job har siden 2002 været at passe kalvene m.m. i stalden samt at danne en tryg base i hjemmet for vores familie. Det nyder jeg!

- Jeg har i en lang årrække været med i skolebestyrelse - nogle af årene som formand - og har i 20 år været formand for Løgstør Indre Mission. Jeg afløser flere steder som kirkesanger og så har jeg de seneste år arbejdet som frivillig i Barnets Blå Hus, hvor vi hjælper udsatte børn og unge, der vokser op i hjem med misbrug.

- Jeg nyder en god gåtur, at læse en bog eller slappe af med mit strikketøj.

Tinas tilknytning til DFS er lang. Hun har gået i søndagsskole og juniorklub og deltaget på sommerlejre i barndommen.

- På lejrene var mine forældre som onkel og tante, så det var skønt! Jeg har fra 2002 og 14 år frem været leder i vores lokale børneklub. En SKØN tid, hvor der var mange dejlige børn og hvor jeg altid har nydt at fortælle bibelhistorie og lave kreative aktiviteter med børnene. Det er blevet til mange gode snakke med børnene om Gud og Jesus.

Tina synes, det er herligt, at børn er så umiddelbare i deres tilgang til tro.

- Jeg har i mange år været med på sommerlejr i Dollerup både som leder, lejrchef og køkkentante, alt efter hvad der har været brug for det enkelte år. I 2009 var jeg med til, sammen med daværende DFS-konsulent Torben Hebsgaard, at starte den første lokale juniorklub på hjul med Evigglad. Det gav mange gode klubdage, før klubben desværre måtte lukke på grund af ledermangel.

- Lige nu sidder jeg i bestyrelsen i DFS-kredsen i Himmerland og har også tidligere været formand i Vesthimmerland - før kredsene blev lagt sammen.

Tina Mejdahl ønsker at være med til, at DFS fortsat kan være et godt tilbud til Danmarks børn og juniorer.

- Der er brug for at mange kan få lov at høre om det største og bedste at bygge deres liv på!