Nyheder

Ny bøger inspirerer

Lohse har udgivet nye bøger, og flere af dem er relevante for dig som leder i klub eller kirke

På opdagelse i Bibelen - for ledere
Er du historisk interesseret, så er På opdagelse i Bibelen meget givende. Bogen bringer viden om Israel og Bibelens jødiske baggrund med ind i de bibelske beretninger. Dermed åbner der sig en overraskende verden med større indlevelse og bedre blik for de store sammenhænge.

Det med Gud - for de ældste juniorer + teens
Carsten Hjorth Pedersen har skrevet Det med Gud - 30 tekster om liv og tro til junior/teens fra konfirmationsalderen, som ikke nødvendigvis ved en masse om det med Gud. Den er på 64 og dermed en rigtig god lille gave til konfirmation eller lignende.

Tid til børn - 5. reviderede udgave
Samme Carsten har begået en ny udgave af ny-klassikeren Tid til børn - læs den før de bli'r voksne! Bogen kommer omkring mange problemstillinger ift. opdragelse og kommer med gennemtænkte løsningsforslag, bl.a. om oplæring i den kristne tro.

En biografi om en mand, der brænder for børn og unge
Erik Back Pedersen er medlem af DFS' Landsudvalg - og det er han, fordi børn og unge altid har stået hans hjerte nær! Nu kan du læse om Eriks liv med Jesus og de mange mennesker, der har sat spor i hans liv. Bestil biografien At sætte spor.

Aldrig for lille! - for 2-7-årige
De mindste vil elske Aldrig for lille! om Jesus, der irettesætter disciplene, der afviser børnene. En rigtig sød bog med lidt tekst og sjove tegninger, som de lidt ældre også vil synes er sjove.

Højtlæsningsbog til sommeren - for 7-10-årige
I børneklubben vil Filippa rejser til månen være et højtlæsningshit – både i klubben og derhjemme. En underfundig bog!

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder