Nyheder

Krydsfelt

En konference for alle ledere i DFS

 

Kender du følelsen: Det er er UMULIGT at vælge! Når du møder op 20. januar 2024 til Krydsfelt, en konference om at formidle kristendom for børn og unge, så står du i et dilemma. Her er SÅ mange spændende workshops, seminarer og feltstudier. Der er Sjælesorg i børnehøjde, Børns gudsbilleder, Naturen som formidler, Ungdomsteologi, Få sang i gang, Godly Play, Gudstjeneste med børn, Hvordan er det nu lige vi leger? ... og meget meget mere!

 

Det foregår på Diakonhøjskolen i Århus kl. 9.30 - 17.00

 

Dagen (inkl. forplejning, to foredrag, tre workshop og tid til stande og networking) koster kun 250 kr.

 

Tilmelding og program

 

Tilmeld dig på krydsfelt-folkekirken.dk

(Seneste tilmelding 5. januar 2024)

 

Krydsfelt er en konference på tværs af folkekirken og folkekirkelige organisationer – heriblandt DFS. Det er for dig, der formidler kristendom for børn og unge – dvs. alle ledere i DFS.

 

En lang række kristne organisationer udfører til daglig et stort arbejde blandt børn og unge over hele landet. Lørdag 20. januar 2024 mødes de for at udveksle viden og erfaring om det kirkelige børne- og ungdomsarbejde.

 

Konferencen ”Krydsfelt” arrangeres af DFS og en lang række kirkelige organisationer, der arbejder blandt børn og unge i kirken: KFUM-spejderne, De grønne pigespejdere, FDF, Indre Missions Ungdom, KFUM og KFUK, Konfirmandcenteret, Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter, DetMedGud.dk og undervisningsudvalget i Viborg Stift.

 

Et mødested til fælles inspiration

 

- Det er enestående, at vi får en religionspædagogisk konference på dansk grund, hvor samtlige kirkelige børne og ungdomsforeninger og folkekirken er sammen om at etablere et mødested til fælles inspiration, siger sognepræst Brian Iversen fra Gjellerup Kirke. Han er med i undervisningsudvalget i Viborg Stift og er derigennem med til at arrangere konferencen.

 

Krydsfelt er for alle, der har en opgave som frivillig eller ansat, hvor der gennem undervisning eller aktiviteter arbejdes med tro og kristendom. Kom og mød andre og bliv inspireret, og få nye kontakter og relationer på tværs.

 

Konferencen byder på en blanding af oplæg og workshops. Den foregår på Diakonhøjskolen, og frem til 5. januar kan du tilmelde sig på krydsfelt-folkekirken.dk hvor du også kan se det samlede program.

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder