Nyheder

Kirsten Taulborg Hansen 20 år i DFS

Den 1. september er en særlig dag. Her kan vi fejre Kirsten Taulborg Hansens imponerende 20-årsjubilæum som frivillig i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Kirsten har gennem to årtier været en uvurderlig støtte for børn, ledere og hele vores fællesskab.

 

- Kirstens dybe engagement og faglige ekspertise er det, der præger hende, udtaler Jonathan Kiel Thormann, landsleder for DFS. På den måde har hun sat sit præg på DFS og skabt varige forandringer, som vi alle er dybt taknemmelige for.

 

Glæder sig som til juleaften

Der er én ting, der betyder allermest for Kirsten, uanset om det er klub, familieaftener eller bibelcamping:

 

- Hver eneste gang, jeg får mulighed for at fortælle børn om Jesu kærlighed, så glæder jeg mig. Jeg glæder mig lige så meget, når jeg kommer til børneklub, som til juleaften. Jeg ser mig som et redskab for Gud, og jeg er meget taknemmelig for de 20 år.

 

Kirsten bor sammen med sin mand HC på en gård lige uden for Hjordkær ved Rødekro. Hun har gennem årene påtaget sig mange roller, men er særligt kendt som redaktør af Sparringskassen og for sit arbejde med ledersparring. Hendes baggrund og virke som diakon, socialpædagog og terapeut gør hende til en dygtig rådgiver, der altid står klar til at støtte klub- og lejrledere, når udfordringer opstår.

 

Holdt dåbsfest i klubben

- Det er utroligt, at tiden går så hurtigt, siger hovedpersonen selv. Det, der har gjort mest indtryk mig i løbet af de tyve år, det er to oplevelser, som begge står meget, meget klart. Der var nogle plejeforældre i børneklubben, som kom og spurgte, om vi ville holde dåbsfest for deres barn. Hun var ikke blevet døbt, og vi havde haft om dåb i klubben. Så gik hun hjem og sagde til sin plejefamilie, at hun gerne ville døbes. Det var en stor dag! Der var også en anden plejemor, som ikke kom i klubben, men barnet havde et behov for at vide, hvad der er mellem himmel og jord. Plejemoren ringede og spurgte, hvad vi kunne tilbyde. Det synes jeg er fantastisk!

 

Stor ekspertise

Kirstens passion for at sikre børns trivsel og styrke lederflokken er tydelig i alt, hvad hun gør. Hun bringer ikke kun sin ekspertise, men også et stort hjerte for de mennesker, hun møder. Og det er noget, folk omkring hende mærker. Hun har altid været parat til at dele ud af sin viden, uanset om det har handlet om supervision, ledersparring eller undervisning.

 

- Det er en gave at arbejde sammen med Kirsten, siger hendes kollega i Sønderjylland, DFS-konsulent Rudolf Larsen. Kirsten er god til at lytte og støtte, både børn og ledere, og både i hendes lokale klub og på Sundeved Bibelcamping, hvor hun har været frontløber i mange år.

 

Hanne Pedersen er ansvarlig for de fritidsansatte i DFS. Hun er enig med Rudolf:

 

- Kirsten er en uvurderlig del af vores team. Det lange, seje træk er så imponerende. Hendes erfaring og gejst har været en kilde til inspiration for os alle, og selvfølgelig særligt her i området.

 

Tak

På vegne af hele DFS vil vi gerne sige et stort og hjerteligt tak til Kirsten. Tak for alt, hvad du har gjort, og for alt, hvad du fortsat gør. Vi ønsker dig tillykke med jubilæet og glæder os til endnu flere år med dig som en del af vores team!

 


Gå til Kirstens profil

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder