Nyheder

Jonna vender tilbage!

- Gud har så meget gået meget foran, forklarer Jonna. Da jeg blev sagt op i DFS på grund af den vanskelige økonomiske situation, så tænkte jeg, at nu var det tid til at gå på efterløn. Men Gud havde endnu en opgave til mig.

 

Lokalt i Lemvig ville de det anderledes. Jonna var godt i gang med at starte klubarbejde op flere steder, og de kunne se, at meget af det risikerede at falde til jorden. De spurgte derfor hende, om hun ville være interesseret i at fortsætte, hvis de kunne samle penge ind til en lokalansættelse. Det lykkedes at samle ind til foreløbig et års ansættelse på 15 timer ugentligt. Men de fortsætter frimodigt indsamlingsarbejdet for at videreføre deres vision. Gud vil mere i Lemvigkredsen!

 

- Det er glædeligt, at der er så stort lokalt engagement, og vi fortsat kan understøtte og starte nyt op i området, siger Steen Møller Laursen, landsleder i DFS.

 

Jonnas arbejdsopgaver bliver primært at starte nye klubber i området, men også at understøtte det lokale arbejde i området fra Harboøre i Nord til Bækmarksbro i syd, fra Bovbjerg Fyr i vest til Humlum i øst. Hendes opgave bliver også at bygge bro mellem børn og kirke og hun ønsker at starte ”Børnetjenesten” op i flere lokale kirker i samarbejde med præsterne.

 

- Jeg tager det som en opgave, Gud har lagt ud til mig, fortæller Jonna. Jeg oplever det som at gå i de gerninger, Gud forud har lagt til rette til mig.

 

Helt konkret bliver det første at gå i gang med at starte børneklub flere forskellige steder i Lemvigområdet.

 


 

Læs mere om Jonna Kirstine Iversen og hvad hun brænder for som lokalansat konsulent i DFS på jonna.soendagsskoler.dk

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder