Nyheder

Jonna får 10 timer ekstra

Konsulent Jonna Iversen har fra i dag og året ud fået 10 timer ekstra om ugen af DFS. Det kan lade sig gøre at frigive kapital på den måde, fordi der er to ledige, opslåede stillinger på Sjælland/Øerne og i hvoedstadsområdet.

 

I forvejen har Lemvigkredsen samlet ind til 15 timer. Jonna er derfor lokalansat konsulent - foruden de nye timer på landsplan. Det betyder noget for hende, at det er lokale, der samler ind til hendes arbejde.

 

- Det er med en vis ydmyghed, at jeg tænker: "Hold da op! Der er nogle mennesker, der vil give penge til, at jeg kan fortælle mennesker om Jesus". Der var nedgang i klubberne, og derfor tænkte de, at der må gøres noget.

 

Det fortæller Jonna, der synes, det er en fantastisk velsignelse at være med til at starte klubber op, og ikke mindst se rigtig mange børn fra ikke-kirkelige hjem.

 

- En af pigerne i klubben kom en dag og spurgte: "Er det virkelig noget, der er sket i virkeligheden, det du fortæller." Bare det, det synes jeg giver så god mening! Tænk at få lov til at fortælle børn, at det ér en virkelighed, det ér noget, der er sket i virkeligheden, og Jesus faktisk lever i dag.

 

Jonnas arbejde i kredsen består netop i at starte klubber op i området. Hun har indtil videre startet fire klubber op, hvor aldersgruppen er meget bred: fra 0. klasse til 8. klasse. Derudover er Jonna også med til Børnefestival og Remmerstrandlejren og har en del kontakt med kirkerne i området.

 

Nu har konsulenten fået 10 timer ekstra på landsplan, hvor det er meningen, at hun bl.a. skal tage ud til familieaftener og medvirke til børnemøder.

 

- Alle i Lemvigkredsen bærer med på opgaven, og det giver god PR for børnearbejdet, mener Jonna. Det gør, at folk får øjnene op for, hvor vigtigt det arbejde er.

 

Se Jonnas profil på jonna.soendagsskoler.dk

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder