Nyheder

Jonathan er den nye landsleder

Den 1. maj tiltræder socialrådgiver Jonathan Kiel Thormann stillingen som landsleder.

 

- Søndagsskolerne ligger mit hjerte nært, og jeg ønsker, at alle børn får et møde med Jesus, som de kan bygge videre på resten af deres liv, fortæller Jonathan, der glæder sig til komme i gang med arbejdet.

 

Formand for DFS, sognepræst Michael Thomsen, glæder sig over ansættelsen.

 

- I Jonathan får vi et menneske, der virkelig interesser sig for medarbejderes trivsel, både de ansattes og de frivilliges. DFS skal styrkes og udvikles og fortsat være med der, hvor der laves kirkeligt arbejde for børn, pointerer formanden, der fortsætter:

 

- Jonathan er et utroligt behageligt menneske at være sammen med. Han tænker dybt over tingene og er dybt funderet i sin tro. Men selvom han har stærke holdninger, virker han ikke for skråsikker. Han har humor og har et stort hjerte for DFS og det at fortælle børn om Jesus.

 

Socialrådgiver fra Kolding

Den 37-årige socialrådgiver bor med sin kone Eva i Kolding. De har tre børn sammen: David på 11, Sarah på 9 og Silas på 4.

 

Jonathan Kiel Thormann er opvokset i Hammerum ved Herning. Han er uddannet international socialrådgiver, og har bl.a. været udsendt til Jerusalem, hvor han var ansvarlig for ungdomsledertræning for organisationen Musalaha.

 

Efter endt uddannelse blev Jonathan diakonal medarbejder ved Christianskirken i Århus, og de seneste ti år har han arbejdet som socialrådgiver og jobrådgiver i Haderslev og Kolding.

 

Nu ser han frem til at møde medarbejderne og de mange frivillige. Han vil gerne hjælpe de ansatte med at nå ud til alle landets børneklubber og kirker med budskabet om Jesus.

 

- I mit arbejde har jeg haft motiverende samtaler med ledige borgere og brugt tid på at koordinere samarbejde mellem en masse forskellige aktører. Dét er en erfaring, der er rigtig brugbar ind i DFS. Her vil jeg bruge mine stærke kommunikationsevner og evnen til at lede og samarbejde, så vi får en flok medarbejdere, der trives, så de kan bringe gejst og sparring ud til de over 1.000 frivillige.

 

Frivillig i juniorklub

Jonathan sidder i menighedsrådet ved Kristkirken i Kolding, hvor han har ansvar for personaleledelsen. Han er engageret i KFUM-Spejderne i Seest og er leder i en lokal juniorklub.

 

I fritiden bruger han tid på landevejene som motionscyklist og i naturen sammen med familien.

 

Jonathan Kiel Thormann afløser Steen Møller Laursen, der i december 2022 stoppede som landsleder.

 


 

Jonathan bliver præsenteret for medarbejderne på en medarbejdersamling 21. april, før repræsentantskabsmødet om aftenen, hvor han også deltager.

 

Indtil tiltrædelsen 1. maj er det fortsat landsudvalgets Michael Thomsen, Sara Møller Olesen og Flemming Hebsgaard, der står for den daglige ledelse af DFS.

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder