Nyheder

Jannie ny konsulent i Trekantsområdet

1. februar 2023 begynder Jannie Brødsgaard Danielsen i stillingen, hvor hun skal være ressource for klubber, kirker og lejre i området og være en del af det team, der udvikler materialer.

 

- Aldersgruppen har jeg altid brændt for, siger Jannie. Jeg er helt tosset med at være sammen med børn. Jeg glæder mig også til at udvikle materialer. Det synes jeg er spændende, og det gør stillingen mere attraktiv for mig.

 

Også landslederen i DFS er glad for valget af den nye konsulent.

 

- Det er virkelig dejligt, at vi nu endelig kan besætte konsulentstillingen i Trekantsområdet, siger Steen Møller Laursen. Det har både DFS som organisation og lokalområdet ventet længe på. Jannie passer godt ind i arbejdet i DFS med sin lærererfaring og pædagogiske indsigt. Det er også godt, at vi samtidig kan styrke udarbejdelsen af nye materialer.

 

30-årige Jannie Brødsgaard Danielsen er født og opvokset i Give, men bor nu i Hedensted. Hun har gået på Sydvestjyllands Efterskole og Børkop Højskole. Efter endt uddannelse som pædagogisk assistent og en stribe jobs som vikar på skoler og i børnehaver tog hun læreruddannelsen på UCL i Odense. Den uddannelsesmæssige baggrund er relevant på mange måder.

 

- Jeg kan særligt bruge alt det, jeg har lært om formidling på læreruddannelsen. Jeg har haft fagene dansk, religion og håndværk og design. Det er alle fag, som jeg regner med at inddrage i mit arbejde, konstaterer Jannie. Det pædagogiske lægger godt op ad, at jeg nu skal arbejde med børn og unge.

 

Jannie har i 15 år været frivillig leder på flere af DFS’ børnelejre og var under sin uddannelse leder i en teenklub i Odense.

 

- Det, jeg synes er allermest fedt, det er at fortælle børn om Guds ubegrænsede kærlighed. Børn er så gode til at tage imod det. Det gør voksne ikke så nemt, pointerer Jannie.

 

På lejre har Jannie været sammen med mange kirkefremmede. Her har hun erfaret, at meget i kristendommen kræver forklaring, men det gør kærlighed ikke. Kærlighed kan alle forstå.

 

- Guds kærlighed er et rigtig godt fundament, som man så kan bygge alt muligt andet oven på. Det har jeg været rigtig glad for som frivillig i DFS, og nu er det en kæmpe gave at få lov til at arbejde med det.

 

Som person er Jannie smilende og udadvendt og synes godt om nye udfordringer.

 

- Jeg har generelt et stort overblik og er struktureret og grundig. Det passer godt i forhold til stillingen, hvor der er meget hjemmearbejde og struktur derfor er nødvendig, fastslår hun.

 

Jannie blev i 2013 gift med Thomas, som hun har Nynne på 3 år og Vester på 1 år med. De seneste år har hun hjemmepasset deres to børn. Familien kommer i den lokale folkekirke og i missionshuset i Hedensted.

 

I fritiden benytter Jannie naturen meget. Hun er et aktivt udemenneske, der kan lide at løbe og vandre.

 

- Jeg elsker at være i Guds smukke skaberværk. Det betyder allermest for mig, når jeg skal slappe af. Jeg tror faktisk, det betyder noget godt for alle mennesker, at der er højt til loftet ude under åben himmel, slutter Jannie, der indtil 31. januar hjemmepasser Nynne og Vester.

 

---

Velkommen til dig, Jannie! Må Gud velsigne arbejdet og familien.

 

---

Søg stillingen som konsulent i Hovedstadsområdet

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder