Nyheder

Her er jeg, send mig!

Kære dig, kære frivillige i DFS

Den sidste fredag i september er udråbt til national frivillighedsdag i Danmark. Hvert år med sit eget særlige tema, der i år er lokale stemmer.

 

I DFS bakker vi op om Frivillig Fredag fordi det giver anledning til endnu engang at sige et kæmpe stort TAK til dig, som på en eller anden måde gør et frivilligt arbejde i DFS.

 

Uden frivillige var der slet ikke noget DFS

Men frivilligheden har brug for at blive genstartet her i 2021 efter 18 måneders nedlukning - i hvert fald i perioder. Der er måske brug for at genopdage glæden i at være frivillig – for nu gik det jo lige så godt derhjemme!

 

Der er måske også brug for at genopdage, hvorfor det er så vigtigt at lægge nogle af sine frivillige kræfter i lige præcis DFS. Først og fremmest er det jo fordi vi har verdens bedste budskab at give videre til børn og juniorer i vores land. Når du er frivillig i DFS, er du med til at give det største til de mindste. Du er med til at så nogle frø, som har mulighed for at spire til personlig tro på Jesus Kristus som verdens frelser.

 

Jeres lokale stemmer

Samtidig er det at være med i en forening med til at give dannelse og grundlæggende værdier for børn og juniorer. Herudover er foreningslivet for mange deres første møde med foreningsdemokrati, og skaber et fællesskab med en fælles stemme. Det er guld værd at være en del af! Samtidig lægger det kimen til, at børnene senere selv kan deltage i foreningslivet, både som frivillig og som en del af et kristent fællesskab.

 

Gå sammen i ledergruppen i forlængelse af Frivillig Fredag og drøft med hinanden, hvorfor det er, at I er frivillige lige præcis i DFS. Ved at stille det store HVORFOR-spørgsmål kan I genfinde glæden ved at være frivillig; hvis den nu er blevet lidt mat i coronatiden. (Og husk, at I kan altid kan Få ny energi til arbejdet (kursus) eller snakke med din lokale konsulent).

 

TAK fordi du arbejder med på sagen, og dermed gør det muligt at nå børn og juniorer i Danmark med evangeliet.

 

En hilsen fra Esajas’ bog i Bibelen: Da hørte jeg Herren sige: »Hvem skal jeg sende? Hvem vil gå bud for os?« Jeg svarede: »Her er jeg, send mig!« (Es 6,8).

 

TAK fordi DU har hørt kaldet og vil lade dig bruge.

 

De bedste hilsner
Steen Møller Laursen, landsleder i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder