Nyheder

Bibelsommer 2020

Et team af fem medarbejdere i DFS har været samlet på Mørkholt for at lave optagelser til fem udsendelser for børn under overskriften "Bibelsommer for Børn!"

Det var en varm dag, så de kom allerede til at svede godt, da der blev optaget sange med fagter, blandt andet til morgengymnastik. Derefter blev der optaget fem bibelfortællinger, alle udfra Esters Bog og der bliver også tegnet undervejs.

Til sidst blev der optaget forslag til samtale ud fra spørgsmål og forslag til lege og aktiviteter, blandt andet ud fra legekasse.dk

Kort sagt: Der er noget at glæde sig til! Emnet for bibelfortællingerne er  Girlpower! Vi skal høre om en forældreløs pige, som Gud bruger til at redde mange mennesker. Vi kommer også til at høre om en konge, en helt og en skurk ...

Konsulenter i DFS har også filmet fem bibeltimer for juniorer og et familiemøde for alle aldre. Videoerne får premiere på DFS' Facebook-side og YouTube-kanal i uge 28, men er til brug i lige den ferieuge, den enkelte ønsker det.

Ester: Bibelsommer for børn

Randi, Britta og Elisabeth har lavet fem bibeltimer om Girlpower. Mød Ester - en af Bibelens sejeste kvinder! Udover bibelfortælling vil der være sange og forslag til spændende aktiviteter.

Brug videoerne mandag til fredag i den ferieuge, du ønsker.
 

Se 5 afsnit om ESTER på YouTube

 

Banditter: Bibelsommer for juniorer

Hanne, Sonnich og Michael præsenterer Fem Banditter fra Bibelen for dig. I hver udsendelse er en sjov aktivitet og vi kan ikke afsløre for meget - men det bliver noget med æbler, æg, skum og en hel del cola - og en konkurrence med en fed præmie!

Brug videoerne mandag til fredag i den ferieuge, du ønsker.
 

Se 5 afsnit om BANDITTER på YouTube

 

Hør om

  1. Banditten Eva og noget med et æble
  2. Banditten Kain og noget med skum
  3. Banditten Jonas og noget med tang
  4. Banditten på korset og noget med æg
  5. Banditten Paulus og noget med cola

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder