Nyheder

Anne Marie begynder i dag!

Vi har simpelthen fået en ny på holdet!

I dag, 1. september, begynder Anne Marie Vejen Najbjerg som ny fritidsansat i DFS.

Nu er ”ny” måske så meget sagt, for hun har været aktiv i Søndagsskolerne siden 1978. I dag er hun bl.a. en af de bærende kræfter i den lokale børneklub, og håber nu med fritidsansættelsen at komme til at se endnu flere børn.

Men efteråret 2021 er alligevel begyndelsen på et nyt kapitel. Nu er der papir på alt det, Anne Marie er så god til, og det ligger på hjemmesiden. Hun vil nemlig gerne bruges og komme ud til både klubber, kirker og missionshuse i området ca. 50-60 km fra Vinderslev i Midtjylland, hvor hun bor med sin mand Finn.

I sit arbejdsliv har Anne Marie haft forskellige stillinger, de seneste 7½ år i en børnehave. Nu er hun gået på efterløn, men nyder, at hun stadig kan se en masse børn og give af sin tid til DFS. Hun er meget engageret som frivillig i den lokale børneklub, hvor hun er en af de bærende kræfter, og håber nu med fritidsansættelsen at komme til at møde endnu flere børn.

- Det, der fik mig til at blive fritidsansat i DFS, er helt klart et hjerte, der banker for undervisning af børn i kirken. Jeg holder meget af at være sammen med børnene og være med i oplæringsfasen. Det er spændende, og børn er inspirerende, fastslår Anne Marie, der blev født i Kibæk 11. januar 1958 og selv har fem voksne børn.

 

Anne Marie har altid brændt for leg, fortælling og samvær med børn
Hun fortæller, at hun hurtigt registrerer, hvordan stemningen er i den konkrete gruppe børn, og handler hurtigt på det observerede. Børnene kan også mærke, at Anne Marie er der for dem, og hun er derfor en meget vellidt voksen for mange midtjyske børn.

Som barn gik Anne Marie selv i søndagsskole og blev engageret som leder i Søndagsskolerne som 20-årig efter et ophold på bibelskole i Børkop. I 1978 blev hun ansat 1½ år som ”Giv et år-medarbejder” i DFS, hvor hun bl.a. var med til at starte ni klubber op på Fyn. Derefter blev hun børnekonsulent i DFS et par år i Helsingør stift. Efter disse oplæringsår fortsatte hun i Søndagsskolerne som frivillig, og har været det gennem alle årene, ved siden af sit faste arbejde.

I godt 5 år sad Anne Marie Vejen Najbjerg i DFS’ landsudvalg, hvor hun blandt andet var med til at lave foreningens sangbog, Syng med. For nylig gennemførte hun et kursus i Godly Play, en religionspædagogisk formidlingsmetode, som hun også vil bruge, når hun kommer rundt i sin fritidsansættelse.

Sammen med sin mand er Anne Marie engageret lokalt i kirke og missionshus, og i sin fritid både løber og læser hun.

- Når jeg løber, får tankerne et nyt fokus, og det giver fornyet energi og inspiration. Jeg læser en del, og så er jeg naturelsker med stort ”N”. Jeg tager af og til rygsækken på og går vandreture over flere dage, gerne sammen med min søster.

 

Kæmpe velkommen og Guds velsignelse over dit arbejde!

 

annemarie.soendagsskoler.dk

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder