Jonna Kirstine Iversen

Lokalansat konsulent i DFS
Grønsmøllevej 11
7660 Bækmarksbro

Jeg vil starte klubber op


Jonna er pr. 1. april 2022 lokalansat konsulent i DFS (15 timer om ugen) i Lemvigområdet og er knyttet til Lemvigkredsen (sammen med Randi).

1. maj - 31. december 2023 er Jonna desuden ansat 10 timer af DFS på landsplan som konsulent, hvor hun tager ud til familieaftener og til børne- og ledermøder.


Lidt om mig selv

Jeg er født og opvokset på en gård i Troldhede. Et par år efter at være blevet gift med min mand Søren flyttede vi til Bækmarksbro i 1982, hvor vi har boet lige siden. I dag har vi fem voksne børn og otte skønne børnebørn.

Gennem hele min arbejdskarriere har jeg arbejdet med børn. Jeg er uddannet diakon og socialpædagog og har arbejdet 15 år i dagpleje og børnehave og 20 år på to friskoler som bl.a. SFO-pædagog, SFO-leder og børnehaveklasseleder. P.t. er jeg handicaphjælper for en pige. Min uddannelse har klædt mig godt på til at møde mennesker i alle aldre. Min erfaring som pædagog og lærer har givet mig stor forståelse for børn og deres udvikling. Det er så vigtigt, at børn ses og anerkendes, som dem, de er. Jeg har altid lagt vægt på at fylde børns rygsæk med gode oplevelser. Det er vigtigt, at der er tid til at være der for børnene, i øjenhøjde med dem.


Jeg brænder for ...

  • at starte nye klubber op
  • at bygge bro mellem børn og kirke i samarbejde med præsterne
  • at motivere de frivillige.

DFS' arbejde er det vigtigste af alt, synes jeg! Jeg har altid brændt for at give det største til de mindste, da jeg tror på, at de frø, vi sår i barnet, aldrig er forgæves. Jeg har i mange år brugt materialer fra DFS og været meget glad for det.


Du kan bruge mig til ...

  • Få hjælp til at starte nyt op i Lemvigområdet (fra Harboøre i Nord til Bækmarksbro i syd, fra Bovbjerg Fyr i vest til Remmerstrandlejren i øst).
  • Jeg vil rigtig gerne fortælle børnene, hvem Jesus er. Klubber og fx Remmerstrandlejren kan få hjælp til det - enten gennem sparring eller ved selv at hjælpe til.
  • Jeg har selv været leder i DFS i mange år og ved derfor, hvor svært det er at arbejde fuld tid og derefter være frivillig i arbejdet med børn. Der er typisk lige overskud til det ugentlige møde. Derfor vil jeg gerne gå ind og hjælpe jer med at få et event, en klub eller en lejr op at køre - og hjælpe med fremstød i de klubber, som kører.
  • Jeg vil gerne komme og høre, hvad det er, I har gang i og så komme med nye idéer - og samtidig komme og anerkende det gode arbejde, I allerede gør.
  • Og ellers skal I bare spørge mig!