DUF-LODTRÆKNING

Hvert år trækker vi lod blandt de DUF-klubber som har indsendt deres papirer inden d. 1. december en fed præmie!


Fra 2020 kan man vinde en af følgende to ting:

- En tur i sommerland for alle klubbens børn og ledere med alt betalt.

- Et besøg af Evigglad eller minievigglad(inkl. konsulent) med legeudstyr, hoppeborg mv. Læs mere om Evigglad her
 

Vinding Søndagsskole vinder gratis dag i forlystelsespark

Ledere og børn i Vinding Søndagsskole havde svært ved at tro deres egne ører, da de fik overrakt beskeden: De havde vundet den årlige DUF-konkurrence i 2019!

- De var bare begejstrede, lyder det fra DFS-konsulent Randi Taulborg, der havde æren af at overraske klubben. Lederne vidste ikke noget på forhånd, for Randi havde sagt til dem, at hun ville komme forbi, holde bibeltime, og at hun havde samtalekort med til klubben - samt en lille happening.

Bibelteksten havde et festtema, så det var oplagt for Randi at spørge børnene, hvad man skulle have med til en fest. De kom med mange gode forslag. Flag og flødeboller blev nævnt - og det havde Randi taget med. Så blev der feststemning!

Hvad skulle man mere have med? "En gave", var der en, der sagde, "Eller et gavekort", kommenterede en anden. Så gik Randi i gang med at tegne et stort gavekort, tilegnet Vinding Søndagsskole.

Der var helt stille et øjeblik, og så gik det pludselig op før børn og ledere, at det faktisk var et rigtigt gavekort - til dem!

- Børnene var bare glade. De var enige om, at de skulle huske og sige tak til Lone, der havde lavet regnskabet og havde sendt det hele ind til tiden. Hun skulle i hvert fald med, mente børnene.

Måske er jeres klub den heldige næste år. Vi laver hvert år en ny lodtrækning, fordi vi gerne vil sige STORT TAK for jeres foreningsopbyggende arbejde, som årligt giver DFS over 3 mio. i DUF-tilskud.