DUF-LODTRÆKNING

Hvert år trækker vi lod blandt DUF-klubberne om en fed præmie!


Indsend dokumentationen - de otte spørgsmål fra Klubguiden - inden 1. december. Så bliver I måske den heldige vinder af enten

  • en tur i sommerland for alle klubbens børn og ledere med alt betalt
  • et besøg af Evigglad eller Mini-Evigglad med legeudstyr, hoppeborg - og konsulent!

En tidligere vinder: Vinding Søndagsskole vinder gratis dag i forlystelsespark

Ledere og børn i Vinding Søndagsskole havde svært ved at tro deres egne ører, da de fik overrakt beskeden: De havde vundet den årlige DUF-konkurrence!

- De var bare begejstrede, lyder det fra DFS-konsulent Randi Taulborg, der havde æren af at overraske klubben. Lederne vidste ikke noget på forhånd, for Randi havde sagt til dem, at hun ville komme forbi, holde bibeltime, og at hun havde samtalekort med til klubben - samt en lille happening.

Bibelteksten havde et festtema, så det var oplagt for Randi at spørge børnene, hvad man skulle have med til en fest. De kom med mange gode forslag. Flag og flødeboller blev nævnt - og det havde Randi taget med. Så blev der feststemning!

Hvad skulle man mere have med? "En gave", var der en, der sagde, "Eller et gavekort", kommenterede en anden. Så gik Randi i gang med at tegne et stort gavekort, tilegnet Vinding Søndagsskole.

Der var helt stille et øjeblik, og så gik det pludselig op før børn og ledere, at det faktisk var et rigtigt gavekort - til dem!

- Børnene var bare glade. De var enige om, at de skulle huske og sige tak til Lone, der havde lavet regnskabet og havde sendt det hele ind til tiden. Hun skulle i hvert fald med, mente børnene.

Måske er jeres klub den heldige næste år. Vi laver hvert år en ny lodtrækning, fordi vi gerne vil sige STORT TAK for jeres foreningsopbyggende arbejde, som årligt giver DFS over 3 mio. i DUF-tilskud. Tilslut jer som DUF-klub.

 


 

Vindere fra hele landet!

2012 (for DUF-året 2011)    Lørdagsklub, Hurup
2013 (for DUF-året 2012)    Kettrup/Gøttrup Juniorklub
2014 (for DUF-året 2013)    Teenklubben, Ølgod
2015 (for DUF-året 2014)    Tejn Søndagsskole
2016 (for DUF-året 2015)    Mini-Kids Vejle
2017 (for DUF-året 2016)    Lunderskov Børneklub
2018 (for DUF-året 2017)    Måneskin, Åkirkeby
2019 (for DUF-året 2018)    Vinding Søndagsskole, Sørvad
2020 (for DUF-året 2019)    Den Kristne Legestue, Viborg
2021 (for DUF-året 2020)    Krudtuglerne, Bjerringbro