Nyheder

To opsigelser i DFS

- Det handler om, at jeg gerne vil tilbage til det pædagogiske arbejde, som jeg ikke syntes, jeg var færdig med, fortæller Britta, der i fem år har været konsulent i kredsene Fredericia-Kolding og Vejle.

 

- Jeg har savnet at bidrage fagligt til arbejdet med især sårbare børn og være en del af et pædagogisk team. Der opstod en konkret mulighed tæt på bopælen, og så var tilbuddet bare for attraktivt.

 

Karen Markussen er ansvarlig for fritidsansatte og Messy Church i Danmark. Derudover er hun knyttet til klubber i lokalområdet.
- Da jeg blev ansat som konsulent for 16½ år siden, var jeg overhovedet ikke uddannet til det. Alle årene har faktisk været én lang uddannelse, fortæller hun. Det har været rigtig spændende, og jeg har oplevet stor opbakning og tro på mine evner.

 

Jeg er en anden person i dag end da jeg startede i DFS


- At være ansat i DFS handler om at være den, man er, reflekterer Karen. Man får virkelig lov til at præge sine opgaver.
- Jeg er en anden person i dag, end da jeg begyndte i 2017, tilføjer Britta. Jeg har fået rigtig mange ting med og har udviklet mig både personligt og fagligt. Hun pointerer også, at hun har fået mange nye kompetencer, som hun kan bruge i sit nye arbejde i Kolding.

 

Karen stopper nu, fordi hun føler, det er det rigtige tidspunkt for hende.
- Jeg har ikke andre planer, men jeg stoler på, at Gud har en plan for mit liv, siger hun med et smil.

 

Både Karen og Britta har oplevet stor opbakning fra de andre konsulenter og fra de frivillige i klubberne.
- Der har været rig mulighed for at udvikle sig og prøve nye idéer af. Der har været plads til at komme med egne bud på, hvordan tingene skal gøres, mener Britta, og Karen supplerer:
- Stor respekt til alle lederne, for de kan bare så meget. Min primære opgave har nærmest været at coache dem til at hive de evner og gaver frem, der i forvejen findes lokalt.

 

Hvad sker der fremadrettet?


I begyndelsen af marts er der møde i landsudvalget, som vil snakke om, hvordan stillingerne fremadrettet bliver besat. Indtil da arbejder vi på at få overdraget opgaver og ansvarsområder stille og roligt. Har du spørgsmål, så kontakt gerne landsleder Steen Møller Laursen.

 

DFS ønsker Britta og Karen Guds velsignelse og alt godt fremover!

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder