Nyheder

DFS-konsulent Line Hede søger nye udfordringer et år før planlagt

 

- Det har fra starten været min plan, at jeg ville blive i DFS de fem år, som kontrakten lød på, og ikke forny den. Og så kom der bare pludselig en mulighed for et godt job nu, siger Line Hede, der bor i København og er knyttet til kredsene DFS Hovedstaden og Østsjælland (sidstnævnte sammen med konsulent Michael Nørgaard).

 

- Efter godt fire år i DFS blev det pludselig tid til et skift. Det var ikke planlagt, men jeg tror på, at Gud viser mig en ny vej nu, eftersom jeg blev headhuntet til et nyt job om kommunikation og folkekirker, fortæller Line, der netop har arbejdet meget med kirker i sin tid i DFS.

 

 

Ser fortrøstningsfuldt på fremtiden for DFS

 

Arbejdet i DFS har gjort det klart for Line, hvad hendes styrker er. På mange måder ligner det nye job hos ChurchDesk de grundlæggende værdier hos DFS.

- De vil også gerne nå længere ud og hjælpe kirkerne til at være en nærværende kirke for den danske befolkning, forklarer Line.

 

Landsleder Steen Møller Laursen er glad på Lines vegne, og ser fortrøstningsfuldt på fremtiden for DFS i København og omegn. Han synes selvfølgelig, det er ærgerligt, at tre dygtige og vellidte medarbejdere vælger at stoppe i DFS her i foråret.

 

- Selvom det lyder af meget, når det sker næsten samtidigt, så sidder de tre snart tidligere medarbejdere med meget forskellige arbejdsområder, bemærker landslederen optimistisk, der samtidig formår at se fremad.

 

- Vi har allerede nu overvejelser i gang om, hvordan vi fordeler ansvarsområder og opgaver på en god måde frem mod mødet i DFS’ landsudvalg i starten af marts, forklarer han. Her vil LU træffe beslutninger om stillingsopslagenes omformning og antal.

 

 

Taknemmelig for tiden i DFS

 

Line er taknemmelig for tiden i DFS og alle de ting, hun har kunnet præge DFS med.

- Min tid i DFS har hjulpet mig med at udvikle mit kirkelige netværk og sætte fokus på min egen faglighed, fastslår Line, der har været glad for de projekter, hun har været med til at udvikle.

 

- Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg har arbejdet meget med det tværkulturelle område, fx i forbindelse med et samarbejde med Promissio og børn i andre lande, men også flygtninge og Himmelske dage.

 

I det hele taget betyder mødet mellem kulturer meget for Line, der med sin udadvendte og åbne personlighed har præget DFS med mange nye ting.

- Jeg er nået i mål med flere store og længerevarende projekter og faglige mål, som jeg satte ved min ansættelse, og jeg nyder, at jeg fik frihed og tillid til at udvikle dem sammen med mine fagligt stærke kollegaer.

 

 

Fortsætter som frivillig

 

Hun fortsætter som frivillig i flere af de forskellige projekter, hun har været med til at sætte i gang.

 

Opsigelsen er fra midt i marts. Har du spørgsmål, så kontakt gerne landsleder Steen Møller Laursen.

 

DFS ønsker Line Guds velsignelse og alt godt fremover!

Se også

Nyhedsmail

Få en nyhedsmail enten som DFS-ven eller som leder i en klub

Små Skridt

Et gratis venneblad, som udkommer 4 gange årligt

Alle nyheder

Se alle vores nyheder