Sara Møller Olesen

Næstformand, Medlem af ØU
Buskvænget 29
6900 Skjern

Vi skal skabe de bedste rammer for, at børn møder Jesus

DFS' vision er, at give det største til de mindste - og der er ikke noget større, vi kan give børnene, end at møde Jesus. Jeg ønsker, at alle børn må få lov at lære Jesus at kende og samtidigt blive mødt og opleve at blive set i et åbent kristent fællesskab. Det håber jeg, at vi i LU kan være med til at skabe de bedst mulige rammer for - så endnu flere børn kan få lov at møde Jesus i klubberne, på lejrene, gennem konsulenterne og meget mere. 

Siden jeg blev konfirmeret, har jeg på forskellige måder været engageret i kristent børne- og ungdomsarbejde - på lejre, i klubber, i kirker og i bestyrelsesarbejde. I dag er jeg med til at afholde børneaktiviteter under prædikenen til søndagsgudstjenesterne og er leder i vores lokale børneklub, Torsdagsklubben. Jeg har desuden i et par år siddet i DFS' kredsbestyrelse i Skjernkredsen som kasserer. 

Privat bor jeg i Borris, hvor min mand, Simon, er præst. Vi har to dejlige piger. Jeg arbejder som specialkonsulent i Varde Kommune, og i min fritid nyder jeg at tilbringe tid med venner og familie, bage kager og passe køkkenhaven.