Lissen Margård Bendix Jensen

Konsulent
Mølballe 1
8382 Hinnerup

Det er fedt, at DFS har fantastisk materiale til kirker og klubber!


Lissen er knyttet til kredsene Himmerland og Randers/Djursland.


Lidt om mig selv

Jeg er opvokset på en gård på Fyn. Menighedsarbejdet, og især det kristne børne- og ungdomsarbejde, har altid været en stor del af mit liv.

Efter højere handelseksamen blev jeg konsulentmedhjælper i DFS, var på højskole, arbejdede i børnehaver, og i 1990 fik jeg læreruddannelsen fra Århus Seminarium, hvorefter jeg tog til København og har haft forskellige stillinger i DFS siden da.

Især inspirationen til den ugentlige klub-gang fylder meget i min kalender. Der skal bl.a. laves materialer til kirker og børne- og juniorklubber - for slet ikke at tale om de årlige materialer til lejre og bibelcampings!

Jeg bor i Søften ved Århus på en lille gård sammen med min mand Bjarne. Det hænder, at jeg holder fri, og så nyder jeg naturen og haven ... og om vinteren brændeovnens knitren!

Jeg brænder for ...

  • materialeudvikling
  • ledersparring
  • undervisning
  • kurser til lejre, klub og til dig, der er ny
  • og en hel masse andet ... se nedenfor!

Du kan bruge mig til ...

Materialesparring

Mangler du et godt bud på, hvordan man formidler Bibelen til børn og juniorer i dag, så kan jeg hjælpe dig! Jeg udarbejder DFS-materialer til brug i legestuer, kirke-, børne- og juniorklubber.

Ledersparring
Har du brug for at dele visioner og udfordringer med én i forhold til klubben, ja så kommer jeg gerne. Hvad drømmer du om - og hvordan kommer du derhen? Sparring, coach og praktisk vejledning - sammen kan vi gå vejen!

Undervisning af frivillige
Hvordan laver vi kristent børnearbejde i dag? Hvordan møder vi børn og juniorer, og hvad tilbyder vi dem i vores kirke? Lav landets bedste klub lige der, hvor du bor … og husk, det skal være sjovt at være leder!

Udfordr mig med det emne, du gerne vil undervises i - og jeg siger dig, om jeg har erfaringer og viden nok : )

Lederkursus
Jeg afholder gerne Unglederkurser og ny-leder-kurser og ønsker at hjælpe folk godt i gang med deres frivillige arbejde. Hvordan kommer man godt fra start, og hvilke opgaver er mine? Hvordan løser jeg udfordringerne og finder min plads i et allerede bestående lederteam?

Ledelse af frivillige
Hvordan passer vi på vores frivillige i kirke og missionshus? Hvordan ser vi dem og hvilke udfordringer lader vi dem få? Et oplagt emne til et menighedsråd, samfundsbestyrelse eller kredsbestyrelse.

Familiemøder med forkyndelse til både børn og voksne
Bibelen er fuld af gode beretninger - og det er altid spændende, når både store og små bliver aktive til sådanne aftener! Alle har vi noget at bidrage med, og når vi selv er aktive, husker vi det bedre. Lad os "lege" Jesus ind i børn, juniorer og voksne - for vi har alle brug for ham og brug for lidt fest og farver!

Forkyndende møder
Jesus til næste generationer. Hvordan får vi en snak om Børn, Bøn, Bibel og Bedsteforældre i hjem og kirke? Jeg kommer gerne til en samfundsaften eller til kirkens ældremøde ... og jeg er mere end klar, hvis du samler en flok dåbsforældre!

Børn og kirke
Hvordan får vi børnene til at føle sig godt tilpas i vores kirke? Hvilke tilbud har vi og hvad kan vi gøre med de ressourcer, der p.t. er vores? Lad os sætte en aften sammen og lad mig bl.a. vise dig Kirkefrø og andre gode tilbud til dette brug.

Dukketeater - i klub og på gaden
Dukker får folk til at standse op. De kan finde på, hvad som helst, mens de formidler vigtige budskaber. De er et vigtigt redskab til forkyndelsen blandt små og store. Sig til - for jeg er klar med dukkerne: Henrik og Anna - og et hav af dukketeaterstykker, der er lige til at gå til. Dukketeater.... - du vil elske det, når du har lært, hvordan dukkerne bruges!

Messy Church
Lad alle aldre mødes om Bibelens ord. Et koncept som DFS har fået fra England, og som virker i Danmark; spisning, aktiviteter, bibelfortælling, opbygning af netværker og relationer.