Line Hede

Konsulent
Rømersgade 17
1362 København K

Jeg brænder for at få DFS og folkekirker til at gøre hinanden bedre


Line er knyttet til kredsene Østsjælland (sammen med Michael) og DFS Hovedstaden.


Lidt om mig selv

Jeg var ikke ret gammel, da jeg kom med min mor i børneklub. Hun er der endnu her 30 år senere. Det er dedikation, som har inspireret mig til at blive leder, både i børne-, junior- og teenklub, men også på lejre.

Jeg er begyndt som konsulent pr. 15. februar 2018 og bor i København. Jeg er uddannet 3K fra Diakonhøjskolen og har en cand.mag i kultur, kommunikation og globalisering fra Aalborg Universitet.

Jeg elsker at rejse til nye lande og har mange interesser - og så er jeg en af Danmarks hurtigste til at bage crepes!


Jeg brænder for ...

  • ledersparring
  • lejre
  • det kreative, sjove og skæve.

Børneklubben kan være et lille pusterum for børnene og deres forældre i en travl hverdag. Derfor er fællesskab i klubben mellem børn, forældre og ledere vigtigt.

Jeg ser frem til at være kreativ sammen med jer ledere, så I glæder jer lige så meget som børnene til at komme i klub!

Det er vigtigt at bringe børnene med ind i samtalen, når vi fortæller dem evangeliet og være til stede, når de åbner sig op for livets store spørgsmål. De stiller spørgsmål og forundres over ting på en anden måde, end vi voksne gør. Vi kan nemlig lære meget af børnenes nysgerrighed!


Du kan bruge mig til ...

  • Som frivillig klub- og lejrleder forskellige steder og teamleder i Christianskirken i Århus har jeg selv fået sparring af konsulenter i DFS. Nu glæder jeg mig til at være med til at give ud af mine egne erfaringer med råd og vejledning.