Karen Markussen

DFS- og MC-konsulent
Ansvarlig for Messy Church og fritidsansatte
Gjellerupbakken 15
7400 Herning

Jeg brænder for alle aldersgrupper - og for fritidsansatte!


Karen er tilknyttet Give/Brande-kredsen og klubberne i Gjellerup og Hammerum


Lidt om mig selv

I 90'erne blev jeg gift med Jesper og sammen har vi tre skønne og nu store børn.

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og har siden 2005 været ansat i DFS. Først var jeg 12 år på Bornholm og har nu base i Midtjylland og virke i hele landet.

Det, som jeg særlig godt kan lide at arbejde med, er at skabe rum til udvikling, give ledersparring i ledelsesgruppen, medvandre med frivillige ledere og spille lederne gode, for at de fortsat kan fortælle videre om Jesus.

Jeg glædes over de mange store og små oplevelser i hverdagen – at se nogen umotiveret glæde et andet menneske, at se naturens magter i stort og småt eller opleve et menneske blive mødt af Gud for første gang eller på ny.

Musik og sang er en vigtig del af min hverdag, og jeg bruger det gerne i mit arbejde!


Jeg brænder for ...

  • Messy Church
  • fritidsansatte
  • ledersparring
  • bibelfortælling.

Jeg fungerer som MC-landskonsulent for Messy Church i Danmark - en gudstjenesteform, hvor alle kan føle sig hjemme - se messychurch.dk

Jeg elsker at undervise, arbejde med fortælling, hvor alle sanser tages i brug, komme på besøg ved ledermøder og ”skubbe lidt” til jer ledere - på den gode måde - og skabe gode relationer til børn og voksne.

Jeg kan også lide at udvikle nye ting – skabe rum til nytænkning og udvikling. Jeg kan ikke lade være med at tænke kreativt, udvikle idéer og spille ping-pong med jer ledere for at få de gode idéer frem og sammen se muligheder.


Du kan bruge mig til ...

Messy Church
Jeg kommer gerne ud og snakker med jer om Messy Church, hvor der er en gruppe på mindst to med vision om at kalde mennesker til Jesus og bevare dem hos ham

Jeg står også for MC-inspirationsdage, hvor vi virkelig får hænderne i gryden - og så er jeg frisk på at medvandre steder, hvor Messy Church allerede er i gang!

Vi kan også gennemføre Messy Church én gang hos jer bare for at prøve … velvidende, at det ikke er Messy Church i sin helhed, men bare giver et billede.

Ledersparring
Har I brug for én at dele visioner og udfordringer med i jeres ledergruppe? Jeg kommer gerne og tager en snak med jer – og spiller lidt bold med jer! Dette gælder først og fremmest inden for børn, juniorer og Messy Church.

Bibelfortælling ...
... for alle aldre sammen og for den, som har vandret længe med Jesus - men også for den, som bare er lidt nysgerrig på det med Jesus. Jeg bruger fx fortælling, drama, PowerPoint, fællessang, dukketeater og involverer deltagerne og sætter flere sanser i spil.

Der er mulighed for at oplære folk på stedet i formidlingsmetoder og ved 'learning by doing', men det kræver lidt forarbejde og samarbejde. Kontakt mig for oplysning om temaer, som er i spil, og som passer bedst til jeres forsamling.

Forkyndelse med Godly Play
Hvis I har mod på at få forkyndelsen serveret på en lidt anden måde, så bare sig til. Lige nu har jeg emner som DåbSkabelse og Nadverbordet. Alle aldersgrupper kan være med. Det er bibelfortælling ganske enkelt og med tid til refleksion. Se mere om Godly Play på godlyplay.dk