Lederkursus i Israel

Dato2.-9. januar 2023
StedIsrael
PrisMaks. 5.400 kr. (se nedenfor)
MålgruppeKlubledere
AntalMaks. 18 ledere kan komme med, så det er først til mølle

 


 

Tilmeld dig

Tilmelding og yderligere info er til Ellen Hessellund på ellenhessellund(at)ordetogisrael.dk eller tlf. 8698 7912.


 

Det hele begyndte i Israel

Forestil dig at komme til landet, hvor Jesus gik med sine disciple, underviste og fortalte historier. At mærke duften, se stederne, høre folket tale næsten det samme sprog som Jesus. Det er helt unikt at være der, hvor det hele begyndte.

Nu kan du virkelig få et boost til din undervisning og dine fortællinger.

Frivillige og medarbejdere får nemlig 2.-9. januar 2023 en fantastisk mulighed for at tage på kursus med Ordet og Israel. Kursets overordnede formål er at give en større forståelse af Bibelens verden ved at give undervisning der, hvor de bibelske beretninger skete.

Har du været på stederne er det nemmere at leve sig ind i fortællingerne, og det gør formidlingen af de bibelske beretninger mere levende.

Vil du med på en rejse til Bibelens land?

 


 

Praktisk info

 • - Kurset foregår på Det Danske Hus i Poriya ved Genesaret Sø og i Joffihuset i Jerusalem. Det giver konkrete redskaber og ny inspiration til den opgave, ledere står med som formidlere over for børn og juniorer.
   
 • - Undervisning og kursusledelse står Krista Andersen, Kirsten Østerby og Ellen Hessellund Mikkelsen samt lederparret i Det Danske Hus for.
   
 • - Prisen for hele kurset er maks. 5.400 kr. og er inkl. forplejning, overnatning, entreer og transport i Israel, men ekskl. flyrejse og rejseforsikring.
   
 • - Maks. 18 ledere kan komme med, så det er først til mølle.
   
 • - Spørg Ellen Hessellund om turen, enten via ellenhessellund(at)ordetogisrael.dk eller tlf. 8698 7912.