RAPPORTER FRA INDIEN

Bjarne Gertz Olsen har været konsulent for mission og rejste jævnligt til Indien for bl.a. at undervise søndagsskoleledere og holde forældreseminarer.

Nu er et nyt hold ved at blive stablet på benene


Rapport fra arbejdet i Indien marts 2017

Endnu en fantastisk rejse til Indien! Denne tur var især præget af forældreseminarer i landsbyer over hele provinsen. Forældreseminarer har vist sig at være en rigtig god indgang til mange familier og mulighed for at understrege hjemmets vigtige funktion også når gælder kristen oplæring - og søndagsskolen som en vigtig medspiller.

Læs rapporten her

"Jeg skulle bringe en stor hilsen fra vore venner i CSCM i Indien og sige en hjertelig tak for indsamling og støtte til søndagsskolearbejdet i Indien!"
- Bjarne Gertz Olsen


Rapport fra arbejdet i Indien november 2016

Bjarne Gertz Olsen bringer en stor hilsen fra Indien med en hjertelig tak til DFS' venner for indsamling og støtte til søndagsskolearbejdet.

Her oplever DFS' samarbejdspartner, CSCM, stor vækst i arbejdet med børn. Kufferterne til den tre uger lange rejse var fyldt med bl.a. flonellografmateriale, brugte mobiltelefoner, forskelligt søndagsskolematerie og legesager til børnene. Bjarne skulle holde fire gudstjenester og møder med både bestyrelse og ansatte i søndagsskoleorganisationen.Derudover skulle der forberedes børneprogram og en række seminarer for præster, søndagsskoleledere og forældre.

Bjarne har skrevet en rapport med billeder fra turen. Her kan fx ses, hvor faldefærdigt et søndagsskole-shelter kan være. Herude rækker indsamlede midler til fx bibler, undervisningsmaterialer og bygninger rigtig langt.

Støt arbejdet og læs rapporten her