DFS HAR TO ONLINE KLUBBER

Klub-Online er for børn, der er vant til højkvalitetsbørne-tv, men mangler det med Jesus

Frederik er DFS-konsulent på Fyn og er vært i Klub-Online. Frederik inviterer til sjove aktiviteter, I selv kan lave derhjemme, medrivende sang og spændende bibelfortællinger. Klub-Online varer ca. 30 minutter.

Klub-Online har premiere på en ny episode hver anden uge - onsdage i lige uger kl. 16.30 - men du kan følge med på YouTube, lige når du vil.

Har du slet ikke set det?
Se med fra Klub-Onlines første afsnit.

Abonnér på YouTube-kanalen lige her, og klik på "Abonnér" og på klokken - så får du en meddelelse, når der udkommer et nyt afsnit.

Klubleder-tip
Hvis I er børneklubledere, og holder klub hver anden uge, så er det oplagt at henvise børnene til online klub i de mellemliggende uger.

Hent denne flyer, som I kan printe og klippe i to (så det bliver en A5) - til uddeling til forældrene/børnene, der kan hænge sedlen op på køleskabet.

Under nedlukningen kunne du alle hverdage klikke ind på facebook.com/soendagsskoler og følge med. Det var der rigtig mange, der gjorde og var glade for. Et folkeligt krav gjorde, at Frederik er fortsat ovre på YouTube!

Fredagsfysik - lav sjove forsøg
(enten i klub, på lejr eller med forældrene)

playlisten finder du også Fredagsfysik, hvor Frederik laver små sjove forsøg med fysik og kemi - og på forskellig vis minder os om Gud.

Idéerne er lige til at vise og lave i klub og på lejr.


BREAK-ONLINE - TIL JUNIORER/TEENS

Online juniorklub - når der sker noget særligt!

Konsulent i DFS og IMU, Morten Nørgaard, har særlig fokus på de ældre junior/teens.

Der manglede noget til målgruppen, og derfor gik han, sammen med gode kræfter på Bornholm, i gang med at bygge et studie op i det dengang lukkede missionshus i Åkirkeby.

Efter klubberne kan åbne igen, kom Break-Online en overgang månedligt. Nu udkommer der ikke nye afsnit med fast interval - men sørg for at se de gamle afsnit med andagt, aktivitet og en udfordring, Morten skal udføre. Og abonnér gerne, så du er sikker på at se næste afsnit!

Se playlisten med Break-Online på YouTube.

Abonnér på YouTube-kanalen lige her, og klik på "Abonnér" og på klokken - så får du en meddelelse, når der udkommer et nyt afsnit.