Gert Grube

Brejning bliver det nye hjemsted for Galleri Bibelland. Et kunstprojekt, som Indre Mission (IM) i et par år har haft på tegnebrættet, siden kunstneren og ejer af det nuværende Bibelland i Gårslev Gert Grube meddelte, at han ønskede at donere sine religiøse skulpturer til Indre Mission.

I slutningen af 2010 blev Brejning Missionshus ledigt, da den lokale IM menighed valgte at flytte sammen med Børkop i det nye missionhs "Arken". Det gav plads til, at det 75 år gamle hus efter Palmesøndag 2011 kan huse Galleri Bibelland.

Visionen er, at ...Galleri Bibelland skal være et udstillingsvindue og eksperimenternd værksted for kristen kunst i Danmark med folkelig kunstformidling for øje. Målet er at give børn, unge og ældre mulighed for at træde et skridt nærmere Gud i mødet med kunsten.

Generalsekretær for Indre Mission Thomas Bjerg Mikkelsen glæder sig over, at projektet nu har fundet faste rammer:

- Det passer fint ind i den kultur, der rører sig i Indre Mission og skaber rum for udvikling. Vi ser det som en videreudvikling både af det arbejde, Gert Grube siden 1983 har udført gennem Bibelland i Gårslev, og det arbejde, Helle Noer har udført som kreativ medarbejder i IM. De er begge med i bestyrelsen for projektet, siger han i en pressemedelelse.

Kalender

15.07.2021

Så åbner vi igen!!!

Galleriet genåbner søndag den 15. august 2021 kl. 14-17 med fernisering på udstilling med Hago Pedersen.


03.08.2021

Husk Coronapasset!

Caféen er åben, så alle besøgende skal fremvise gyldigt Coronapas!