Rudolf Larsen

Rudolf er den sydligste DFS-konsulent

Han brænder for at lave fremstød, så evangeliet når længere ud – og børneklubber får lavet PR for deres arbejde. Fremstødene foregår ved markeder, byfester, teltmøder m.m. og han gør brug af forskellige ting fx trylleri og dukketeater. Rudolf kører med Evigglad.

Rudolf brænder for familieaftener, hvor hele familien kan have fællesskab om evangeliet, hygge sig og lave sjove ting. Også lejre er sagen. Her kan han være tæt på børnene, formidle, lege, skabe gode relationer m.m.

Rudolf bor ved Agerskov sammen med sin kone Elin. Deres fire børn er allerede fløjet fra reden. Tidligere har Rudolf arbejdet som værkfører, hvor han lærte en del om at lede og fordele arbejdet – og det nyder mange glæde af i han nuværende job i søndagsskolerne. I sin fritid holder han af at være i værkstedet og prøve at få gamle eller kasserede ting til at fungere igen på mange skøre og sjove måder. Lige fra gamle traktorer til små stykker mekanik. I selskab med Rudolf er man sikker på et smil eller et godt grin, for humor, vittigheder og skæve vinkler er kendetegnende for Rudolf.

Kontakt

Direkte: 2673 0780

Adresse: Rangstrupvej 28, 6534 Agerskov

Alle medarbejdere

Facebook

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK