Britta Bank Møller

Britta vil gi' de frivillige ny energi og begejstring for det store arbejde, de gør


Britta er knyttet til de tre kredse på Fyn (Svendborg, Assens og Odense) samt kredsene Fredericia/Kolding og Vejle.


Det er enormt vigtigt, at der er voksne, der vil forsøge at svare på deres spørgsmål og fortælle dem mere om Gud. Britta brænder nemlig for at være med til at åbne børns øjne og hjerter for, at de er Guds unikke og højt elskede børn og give dem nogle sjove og gode oplevelser sammen med andre børn i et kristent fællesskab. Det har hun selv oplevet på børnelejre som barn.

Britta har været leder for både legestue, børneklub og juniorklub samt på lejre og børnekonfirmandforløb. Hun har mange års erfaring som pædagog i forskellige institutioner og SFO'er og har i en femårig periode været børne- og ungemedarbejder ved Kristkirkens Sogn i Kolding. Hun færdiggjorde i 2016 en overbygning i pædagogisk psykologi.

Pædagogisk indsats
Britta har særlig fokus på børns udvikling og læring og den pædagogiske indsats over for børn, der på forskellige måder er udfordret. Derfor er det afgørende, at både professionelle, ledere i kirke og klubber samt forældre får konkret støtte og rådgivning.

Med den udrustning kan børn, der er udfordret på forskellige måder, vokse op i trygge og sunde rammer. Børn, vi sætter en pædagogisk og læringsmæssig indsats i gang over for, trives og udvikler sig i en positiv retning.

Kontakt

Email:

Direkte:

Adresse:

Alle medarbejdere

Facebook

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK