Bestil julenummeret af Superfrø og gi' børnene i din by lidt ekstra jul

Bladet er oplagt at give børnene med hjem til jul fra klubben eller kirken i adventstiden eller måske juleaften! Bladet har 24 sider med opgaver, historier, reportager, sjov og ballade - og selvfølgelig det glade budskab om Jesus i børnehøjde.

Du får en særlig god pris, hvis du bestiller mange. 50 blade for 500 kr. og 100 for 750 kr.

Pris pr. stk: 30 kr.

Sidste frist for bestilling var d. 24. oktober. Vi sender bladet medio november, så I har det i god tid før 1. søndag i advent.
Nåede du ikke at bestille inden deadline, da tøv ikke med at sende en bestilling. Vi har et mindre lager liggende, som vi sælger ud af efter først-til-mølle princippet:-)

Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille abonnement på bladet, der udkommer 8 gange årligt. Læs mere her

Julenummeret 2018

Temaet i 2018 er "Kom ind". Vi møder bl.a. hyrderne, der kom ind og fandt det lille barn i krybben, der er aktivitet med at bygge et hus med dør - og meget andet!

Sådan bruger vi det!

Kirkerne i Vejerslev, Aidt og Thorsø sogne uddelte i 2017 Superfrø gratis i adventstiden og den 24. december til børn, der kom i kirken. Det fortalte menighedsrådsformand Erik Bertelsen, som på vegne af de tre kirker bestilte 150 blade.

Tip
Læg program for børneklub, familiegudstjeneste eller Messy Church ind i bladet - så får børnene både et godt blad og en invitation til at komme og høre mere i kirken!

Plakat
Vi vedlægger en lille plakat, når vi sender ud - så ved børn og voksne, at bladet er gratis og må tages med hjem!

Se et tidligere julenummer

Kontaktperson

DFS' landskontor, Kirsten B. StendahlMan-tor 9.30-15
Fre 9.30-14
Direkte:8227 1214Email:kontakt@soendagsskoler.dk

Facebook