Vi oplever en fantastisk opbakning til projekt Evigglad - og en stor glæde, hvor vi har været på besøg

Vi er dybt taknemlige for al den støtte vi modtager!

Evigglad 1 - til nye klubber
... og til boost af gamle

Evigglad 1 kommer ud til steder i Danmark, hvor der lige nu ikke er en klub. Vi kommer med bil og vogn og stiller op med hoppeborg og sjove legeredskaber, og så er der klub! Evigglad kan også være med til at lave et arrangement i forbindelse med klubstart, byfest, kirkedage eller åbent-hus arrangementer.

Varevognen har en 20 m2 mandskabsvogn på slæb. DFS-konsulent Rudolf Larsen er ved rattet og har pakket den med legetøj, spil, hoppeborg, dukketeater og meget mere. Han hjælper gerne en klub i gang ved at komme efter aftale på faste ugedage i en periode. Da det er et missionsprojekt, vi brænder meget for, koster det som udgangspunkt kun kørepenge.

Evigglad 2 - eventbilen

Evigglad 2 kan bestilles til jeres fremstød, byfest eller hvor I gerne vil gøre reklame for jeres klub. Vi udlejer hoppeborge, forhindringsbaner, sumodragter, oppustelig fodboldbane, men også legetøj og havespil. Vi pakker Evigglad 2 med ting efter jeres ønske! I kan også selv hente en trailer.

Konsulent eller hoppeborg?
Evigglad 2 kan bookes med og uden konsulent. Spil og legetøj kan lejes separat, fx en stor forhindringsbane eller hoppeborg. Kontakt Rudolf for priser og mere information.

Mini-Evigglad - DFS-trailere

Forskellige steder i landet står der DFS-trailere, der bare venter på at komme ud og gøre børn glade! Læs mere

Kontaktperson

Rudolf LarsenKonsulent i DFS
Direkte:2673 0780Email:rudolf@soendagsskoler.dk

Den korte historie

I 2009 blev den første varevogn købt, en Peugeot Boxer, med en tilhørende stor mandskabsvogn. De blev straks pakket ind i nogle dejlige farver, og sendt ud på landevejene.

Det første år blev en succes, og året efter blev en ny og større varevogn købt. En Iveco med en større motor, der blev spændt for mandskabsvognen.

Boxeren er blevet bygget lidt om, og kører nu primært rundt som eventbil.

Konceptet bag Evigglad er at etablere en rullende og missionerende søndagsskole, der kan nå ud og skabe fest og glæde!

Facebook

soendagsskoler.dk bruger cookies. Mere information OK