Et rigtig festligt fødselsdagsbillede!

Postkort "Tillykke med fødselsdagen"

Af: DFS
Id: M547
Kategorier: 1-3 år, 4-8 år, Købe, Ting og sager,

Tillykke med fødselsdagen

For børn er fødselsdagen en dag med fest og farver. På sin vis er hver klubgang det samme - og derfor har DFS udgivet et særligt fødselsdags-postkort. Med postkortet kan klubberne, kirkerne eller måske mormor sende de bedste hilsner til fødselsdagsbarnet.

Kortet, der også egner sig godt til køleskabet eller opslagstavlen, minder både om fødselarens festlige dag og om den fest, hvor til alle er inviteret.

I Søndagsskolerne ønsker vi at fortælle om en endnu større fest, nemlig festen i himlen, som Gud har inviteret os med til. Hvis fødselaren kommer i en børneklub, så har vi mulighed for at fortælle om festen og meget mere fra Bibelen; men ellers kan kortet bruges som en invitation til at undersøge, hvor den nærmeste klub ligger.


Klik nedenfor og fortæl Kirsten antal postkort, samt navn og adresse.

Vi vil gerne have en gave til dækning af porto, fx på MobilePay 88 677. Du kan se hvor meget på kuverten, når du modtager postkortene.

Der vil være elementer på siden som ikke udskrives. Se materialet på hjemmesiden for at få det hele med.

relaterede materialer

pris

Gratis. Vi vil dog gerne have en gave til dækning af porto (se hvor meget på kuverten, når du modtager materialet), fx på MobilePay 88 677

Kontaktperson

DFS' landskontor, Kirsten B. StendahlMan-tor 9.30-15
Fre 9.30-14
Direkte:8227 1214Email:kontakt@soendagsskoler.dk