Juniorfrø 3 - Hjælpen til enhver juniorklubsleder

Juniorfrø 3

Af: Lissen Margård m.fl.
Id: M479
Kategorier: 9-12 år, Købe, Udgivelser, Grundbøger, Ideer til formidling,

”Aktiviteter tiltrækker, og relationer fastholder” – en grundlægende tænkning i Juniorfrø

Et gennemarbejdet inspirationsmateriale med ideer til formidling af udvalgte bibeltekster med aktiviteter, hjælpemidler, refleksioner, dialoger osv. Skab relationer og giv Jesus til juniorerne.

Juniorfrø 3 er en inspirationsbog – den sidste ud af tre, der hver indeholder komplette samlinger til et helt år sammen med juniorerne (4. – 6. kl.) i klubben og i kirken.

Bogen er bygget op omkring ni konkrete temaer, der hver har 10 aktiviteter til at sætte skub i juniorerne. Hvert tema har fire samlinger med en eller flere bibelske beretninger til hver. Bagest i bogen finder du en række samlinger til alle de kendte højtider – her skal kreativiteten i gang, mens der arbejdes med musik, foto og dyr.

Med Juniorfrø-serien kommer I godt igennem alle de centrale beretninger og emner i Bibelen. Du får en gennemarbejdet vejledning og ny inspiration til at formidle teksten og åbne op for de vigtige snakke med juniorerne.  

Hver samling har sit eget opslag med en unik henvisning til soendagsskoler.dk, hvor du fx kan finde ideer til forskellige formidlingsmetoder, aktiviteter, PowerPoint, opgaveark, illustrationer osv.  

Sammen med Juniorfrø 3 følger et års adgang til vores online Dramakartotek, hvor der ligger over 80 gennemarbejdede dramastykker. Derudover kan du også finde hele Juniorfrø 3 online og downloade hver samling som PDF.

Der vil være elementer på siden som ikke udskrives. Se materialet på hjemmesiden for at få det hele med.

relaterede materialer

pris

Kunder: 1495,- kr.
DFS klub: 995,- kr.
DFS klub (DUF): 795,- kr.

Mere info

Format: ca. A4
Sider: ca. 130
Omslag: hårdt

Kontaktperson

Lissen Margård Bendix JensenKonsulent i DFS (materialer)
Direkte:5056 8304Email:lissen@soendagsskoler.dk