Tidligere landsleder gennem 23 år, Bjarne Gertz Olsen, har samlet og redigeret bogen

Søndagsskoler i 130 år

Af: Bjarne Gertz Olsen
Id: M433
Kategorier: Købe, Udgivelser,

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler har i 130 år sat børnene på dagsordenen i kirke, hjem og menighed. På bogens 400 sider får man indblik i arbejdet og passionen, der lå i fortiden - og som DFS stadig bærer på: For børnene har hele tiden været kirkens nutid og fremtid

Fra forordet:
I Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler ønsker vi at tale børnenes sag. Det har vi gjort nu i 130 år. Vi er stadig klar – og mange frivillige er uge efter uge på plads i klubber rundt om i landet. Og så tager vi med glæde og forventning fat på de næste 130 år ... Ved at læse om DFS' historie tegner der sig et portræt af en organisation, der ønsker at 'give det største til de mindste' gennem en utrættelig vilje, nød og et kald til netop dette.

Der vil være elementer på siden som ikke udskrives. Se materialet på hjemmesiden for at få det hele med.

relaterede materialer

pris

DKK 399,95

Mere information

418 sider - Hæftet
---
Lektor i kirke- og missionshistorie, ph.d. Kurt E. Larsen siger om udgivelsen:
- Søndagsskolernes arbejde er et ligeså vigtigt som overset kapitel af Danmarks kirkehistorie. Bjarne Gertz Olsens bog råder bod på denne mangel ved at beskrive begivenhederne i Indre Missions søndagsskolers arbejde gennem medgang og modgang i 130 år på en både detaljeret og overskuelig måde.

Kontaktperson

DFS' landskontor, Kirsten B. StendahlMan-tor 9.30-15
Fre 9.30-14
Direkte:8227 1214Email:kontakt@soendagsskoler.dk