Juniorfrø 1

Af: Lissen Margård m.fl.
Id: M394
Kategorier: 9-12 år, Købe, Udgivelser, Grundbøger, Ideer til formidling,

Det er din relation til juniorerne der gør hele forskellen!

Juniorfrø 1 er en inspirationsbog, den første ud af tre, der hver indeholder komplette samlinger til et helt år sammen med juniorerne (4. - 6. kl.) i klubben eller kirken.

Bogen er bygget op omkring ni konkrete temaer, der hver har et par håndfulde aktiviteter til at sætte skub i juniorerne. Hvert tema har fire samlinger med en eller flere bibelske beretninger til hver. Bagest i bogen finder du en række samlinger til alle de kendte højtider - her skal der spilles rollespil.

Med Juniorfrø-serien kommer I godt igennem alle de centrale beretninger og emner i Bibelen. Du får en gennemarbejdet vejledning og ny inspiration til at formidle teksten og åbne op for de vigtige snakke med juniorerne.

Hver samling har sit eget opslag med en unik henvisning til soendagsskoler.dk, hvor du fx kan finde ideer til forskellige formidlingsmetoder, aktiviteter, PowerPoint,
opgaveark, illustrationer osv.

Sammen med Juniorfrø 1 følger et års adgang til vores online Dramakartotek, hvor der ligger over 80 gennemarbejdede dramastykker. Derudover kan du også finde hele Juniorfrø 1 online og downloade hver samling som PDF.

Der vil være elementer på siden som ikke udskrives. Se materialet på hjemmesiden for at få det hele med.

relaterede materialer

pris

Kunder: 1495,- kr.
DFS klub: 995,- kr.
DFS klub (DUF): 795,- kr.

Mere info

Format: ca. A4
Sider: ca. 130
Omslag: hårdt

Kontaktperson

Lissen Margård Bendix JensenKonsulent i DFS (materialer)
Direkte:5056 8304Email:lissen@soendagsskoler.dk