Kreativ forkyndelse for børn. Inspirationsbog for børneledere.

Børnefrø 1

Af: Lissen Margård Bendix Jensen (red) m.fl.
Id: M363
Kategorier: 4-8 år, Købe, Udgivelser, Grundbøger, Ideer til formidling,

Børnefrø 1 er den første bog ud af tre i serien af inspirationsbøger, som er udviklet for at gøre det let for dig som leder, når du formidler bibelhistorier i børnehøjde.

Hver bog indeholder 43 komplette samlinger til et helt års forbrug i din klub eller kirke for aldersgruppen 4 år til og med 3. klasse. Hvis du følger vores vejledende ugeplan, kommer du rundt i hele Bibelen, og samtidig følger du kirkeårets højtider.

Børnefrø tager højde for hele barnet, og der er masser af ideer til, hvordan alle sanser kommer i spil, når bibelhistorierne formidles og leges ind i børnene.

Hver samling har sit eget opslag med en unik henvisning til soendagsskoler.dk, hvor du kan finde ideer til forskellige formidlingsmetoder, lege, aktiviteter, PowerPoint, opgaveark, særligt til drenge osv. De sker hele tiden en fornyelse i hjælpemidlerne, så der stadig er ideer, du aldrig har brugt. 

Sammen med Børnefrø 1 følger et års adgang til vores online Dukketeater- og dramakartotek, hvor der ligger over 160 gennemarbejdede stykker. Derudover kan du også finde hele Børnefrø 1 online og downloade hver samling som pdf.

Se en smagsprøve og køb Børnefrø på ...

bornefro.soendagsskoler.dk

Der vil være elementer på siden som ikke udskrives. Se materialet på hjemmesiden for at få det hele med.

relaterede materialer

pris

Kunder: 1495,- kr.
DFS klub: 995,- kr.
DFS klub (DUF): 795,- kr.

Forsiden

Størrelse: 205x285mm
Omslag: Hardcover
Sider: 106

Kontaktperson

Lissen Margård Bendix JensenKonsulent i DFS (materialer)
Direkte:5056 8304Email:lissen@soendagsskoler.dk