10. Januar 2014

Lederredskab er en stor succes

Der har i 2013 været meget stor interesse og købelyst blandt børne-, junior-, og kirkeledere til at få fingre i DFS's nyeste materialer Børnefrø og Juniorfrø.

Prestigeprojektet er kommet rigtig godt fra start både pga. positive salgstal og mange positive tilbagemeldinger fra ledere. Børnefrø er for børn fra fire år til 3. klasse, mens Juniorfrø er for børn fra 4.-6. klasse.

En af dem, der har taget Juniorfrø til sig er Janne Bodilsen fra juniorklubben i Bjerringbro.

- Jeg er meget begejstret, for det er nemt at overskue og finde rundt både i bogen og i online-udgaven. F.eks. havde jeg en bibeltime i juniorklubben forleden, og det var dejligt ikke selv at skulle finde på alle ideerne, fortæller Janne Bodilsen.

Flere mails er også landet hos DFS. En af dem er fra Karen Inger Overgaard, der er leder i børnekirken i Søhøjlandets kirke. Hun skriver:

”Jeg har bare lyst til at rose jeres materiale. Børnefrø er intet mindre end fantastisk. Der er så mange gode ideer og alt er serveret så let tilgængeligt som muligt. Hvor er det skønt – ikke mindst som ny børneforkynder.”

- Vi har satset mange ressourcer på det nye materiale, så det er dejligt, når det lykkes at lave noget, der både forkyndelsesmæssigt er i top, og som letter lederne i klubberne og i børnekirkerne, siger landsleder Bent Molbech Pedersen, som anfører, at man ved at bruge bøgerne kommer igennem hele kirkeåret.

 

Nyhedsarkiv

Se alle tidligere nyheder i nyhedsarkivet. 

gå til nyhedsarkivet